Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Miranda zo Sexu v meste: Svoje prsia predviedla pred kamerami!

Cynthia Nixon v nahej scéne Zobraziť galériu (10)
Cynthia Nixon v nahej scéne (Zdroj: Showtime)

LOS ANGELES – Nahé scény jej nerobia problém! Hoci Cynthia Nixon (45) nikdy nepatrila medzi herečky s ideálnou postavou, za svoje odhalené telo sa nehanbí ani po štyridsiatke. V najnovšej úlohe sa totiž predviedla v poriadne erotickej scénke!

Zahrá všetko! Nie je žiadnym tajomstvom, že herečka Cynthia Nixon, ktorá sa preslávila ako Miranda v kultovom seriáli Sex v meste, dáva v skutočnom živote prednosť ženám. Simulovať vášeň v posteli s mužom jej však ide celkom dobre. Svoje herecké schopnosti - a pekné nahé prsia - predviedla v novej sérii seriálu The Big C. A treba dodať, že jej odhalenými vnadami bolo mnoho fanúšikov príjemne prekvapených!

Pre Cynthiu účinkovanie v seriáli nebolo jedinou tohtoročnou vzrušujúcou udalosťou, naopak. Vo februári privítala na svete svoje tretie dieťa, Maxa Ellingtona. Neporodila ho však ona, ale jej partnerka, Christine Marinoni. Cynthia pritom odhalila aj to, čo sa jej na svojej partnerke najviac páči: ,,Je to vlastne muž s prsiami.”

Bude z nej opäť Miranda? Predstaviteľka Carrie a zároveň producentka Sexu v meste, Sarah Jessica Parker nedávno priznala, že rozmýšľa nad ďalším pokračovaním tohto diela. ,,Myslím, že je tam možno jeden malý príbeh, ktorý by sa ešte dal rozpovedať,” prezradila. ,,Či to vôbec budeme robiť a kedy, sa však zatiaľ, prirodzene, nevie.”

Cynthia Nixon 2

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu