Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tom Cruise hore bez: Pozrite sa na tie svaly!

Tom Cruise ako ho nepoznáme Zobraziť galériu (14)
Tom Cruise ako ho nepoznáme

LOS ANGELES – Ako sa vám páči? Tom Cruise (48) sa na divokého rockera nikdy veľmi neponášal. Zdá sa však, že čo nebolo, to môže byť. Na najnovších fotografiách ho totiž zdobia dlhé vlasy, svaly ako zo železa a tetovania. Tomu sa hovorí zmena!

Rocker telom aj dušou! Tvrdý výraz v tvári, mohutné čižmy a vyzývavý postoj – to je Tomov nový imidž. Po sci-fi, thrilleroch aj romantike, dnes prišiel čas na niečo, čo tu ešte nebolo. Známy herec si totiž v novom filme Rock of Ages zahrá úlohu rockovej hviezdy – a predvedie nielen svoje herecké ale aj spevácke schopnosti!

„Tom je úžasný spevák. Áno, v našom dome sa ozýva hudba a je to skvelé,“ prezradila Cruisova spokojná polovička Katie Holmes. „Má neuveriteľný hlas.“  Tom si pritom túto úlohu zjavne užíva. Hneď na prvé čítanie scenára totiž prišiel oblečený vo svojom kostýme ako spevák Stacee Jaxx. „Milujem ho za to. Všetci by sme to mali spraviť,“ rozplývala sa Mary J. Blige, ktorá si vo filme tiež zahrá. „Je jedným z tých úžasných ľudí, ktorých som v živote stretla. Tom Cruise naozaj, ale naozaj, vie spievať.“

Dej filmu zachytáva príbeh rockera čakajúceho na svoj veľký prelom v kariére a mladej dievčiny, ktorá sa vybrala do Hollywoodu za svojimi snami. Okrem Toma si v ňom zahrá manžel Katy Perry, Russel Brand alebo  Alec Baldwin. Snímok by sa mal v kinách objaviť v priebehu budúceho roka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu