Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Česká svadba roka: Šeredová a Buffon si povedali áno!

Alena Šeredová a Gianlungi Buffon Zobraziť galériu (12)
Alena Šeredová a Gianlungi Buffon

PRAHA - V Taliansku žijúca česká modelka Alena Šeredová si pre svoju včerajšiu svadbu s talianskym brankárom futbalovej reprezentácie Gianluigim Buffonom, s ktorým žije už niekoľko rokov, vybrala kostol na pražskom Vyšehrade.

Obrad bol, ako je väčšinou zvykom, prístupný len svadobčanom, takže prítomní fotoreportéri mohli popoludní vidieť nevestu (33) a rovnako starého ženícha iba keď prišli v luxusných limuzínach a vstúpili do kostola.

Alena Šeredová a Gianluigi
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tomáš Martinek)

Podľa denníka Blesk sa svadba mala podľa pôvodných plánov konať až večer v chráme sv. Víta na Pražskom hrade, dôvodom zmeny času i dejisko sobáša údajne bol včerajší štrajk odborárov, ktorý zastavil pražské metro a skomplikoval ľuďom dopravu.

Svadby v Kostole svätého Petra a Pavla sa zúčastnili aj synovia dvojice Louis Thomas a David Lee. Novomanželia po obrade vypustili dve biele holubice a následne sa premiestnili do hotela na slávnostnú večeru.

Za Buffonom prišli aj členovia jeho rodiny a množstvo talianskych novinárov. Medzi svadobnými hosťami boli napríklad aj majiteľka modelingovej agentúry Karolína Bosáková, producent Oldřich Lichtenberg alebo plastický chirurg Jan Měšťák.

"Bolo to veľmi dojemné a zdalo sa, že Alena bola namäkko. Určite boli aj nejaké slzy. Ja ju poznám ešte z čias, keď bola Miss a ona má veľmi dobré srdce. A on je sympatický, milý a pokorný," uviedol Měšťák.

Šeredová a Buffon sa vzali po šesťročnej známosti a dvoch deťoch; Luisom Thomasom narodeným v decembri 2007 a Davidom Lee narodeným v októbri 2009. Tmavovláska z Prahy, ktorá sa v roku 1998 stala štvrtou najkrajšou ženou sveta v súťaži Miss World, a rovnako starý brankár Juventusu Turín, patria v Taliansku, kde žijú, k obletovaným celebritám.

"V decembri som Alenu pri večeri požiadal o ruku. Vzala si pár dní na rozmyslenie a potom povedala áno. Svadba bude tento rok v júni," prezradil na jar talianskym médiám Buffon. Vraj nechcel nič uponáhľať, pretože sa bude ženiť len raz v živote.

Šeredová takto komentovala dôvod sobášu: "Po prvé už máme dve deti, po druhé sa mi nepáči moje priezvisko a po tretie konečne budem mať talianske doklady."

Modelka sa v Taliansku dokázala uchytiť aj v tamojšom šoubiznise - vystupovala v niekoľkých televíznych programoch a zahrala si aj v dvoch filmoch, vrátane romantickej komédie Christmas in Love s hollywoodskou hviezdou Danny De Vitom. Oproti tomu si českí fanúšikovia vlani na jeseň vykladali negatívne jej predčasný odchod z poroty súťaže Talentmania, v ktorej skončila kvôli "časovej vyťaženosti a náročnému cestovaniu" medzi Turínom a Bratislavou.

 

Alena Šeredová a Gianluigi
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tomáš Martinek)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu