Nedeľa26. máj 2024, meniny má Dušan, zajtra Iveta

Vážna nehoda Seana Kingstona (21): Bojuje o život!

Sean Kingston Zobraziť galériu (3)
Sean Kingston (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Jamajsko-amerického speváka Seana Kingstona hospitalizovali v Miami po tom, čo na vodnom skútri narazil do mosta. Podľa webstránky TMZ.com je 21-ročný spevák v kritickom stave. Nehoda sa stala v nedeľu večer miestneho času pri moste spájajúcom Palm Island s cestou General Douglas MacArthur Causeway.

Spolu s Kingstonom bola na skútri v čase nehody aj nemenovaná žena, ktorá taktiež utrpela vážne zranenia. Podľa vyjadrenia polície alkohol pri nehode nezohral žiadnu rolu. "Sean Kingston mal nehodu. V súčasnosti nie sú k dispozícii žiadne ďalšie podrobnosti. On aj jeho rodina ďakujú všetkým, ktorí mu želajú skoré uzdravenie," uviedol spevákov hovorca.

Sean Kingston začínal svoju kariéru ako rapper, ale po tom, ako ho objavili predstavitelia Beluga Heights Records, sa z neho postupne stal spevák. Debutoval v roku 2007 eponymným albumom, ktorý obsahoval aj jeho najznámejší hit Beautiful Girls. O dva roky neskôr vydal svoju zatiaľ poslednú štúdiovku s názvom Tomorrow. Okrem toho má na svojom konte aj oficiálny mixtape King Of Kingz (2011). Informácie zverejnila webová stránka NME.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu