Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Najvplyvnejšie celebrity sveta!

Lady Gaga Zobraziť galériu (16)
Lady Gaga (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Lady Gaga (25) je najvplyvnejšia celebrita sveta. Oznámil to v stredu magazín Forbes. Vo výročnom rebríčku hviezd šoubiznisu zosadila speváčka a módna ikona dlhoročnú víťazku Oprah Winfreyovú. Kto je na ďalších priečkach?

Lady Gaga k zisku titulu pomohli fanúšikovia z internetu, na Facebooku ich má 32 miliónov a na Twitteri prekročila v stredu hranicu 10 miliónov.

Oprah Winfreyová klesla na miesto druhej najvplyvnejšej celebrity sveta v rebríčku magazínu Forbes pred 17-ročného speváka Justina Biebera, ktorý má na internete takmer takú obec fanúšikov ako Lady Gaga.

Rockeri zo skupiny U2 sa umiestnili na štvrtom mieste nasledovaní spevákom Eltonom Johnom, hráčom golfu Tigerom Woodsom a country speváčkou Taylor Swiftovou. Ôsme až desiate miesto obsadili spevák Bon Jovi, hudobný magnát Simon Cowell a basketbalová hviezda Lebron James.

Editorka magazínu Forbes Dorothy Pomerantzová povedala, že Lady Gaga "dokáže využiť Twitter a Facebook, aby priviedla 'malé príšery' do šialenstva vedúceho k (jej) rekordným predajom a mediálnej pozornosti. Je najlepším príkladom toho, ako budú musieť celebrity manažovať svoje kariéry v nadchádzajúcich rokoch".

Na internet v stredu uniklo aj všetkých 14 piesní z nového albumu Lady Gaga Born This Way, ktoré sa oficiálne dostane do predaja až 23. mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu