Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Princ Harry láme ďalšie srdce: Takto flirtuje s hollywoodskou hviezdou!

Princ Harry sa zabáva s herečkou Charlize Theron Zobraziť galériu (9)
Princ Harry sa zabáva s herečkou Charlize Theron (Zdroj: isifa)

ASCOT – Jeho šarm účinkuje na každú! O jednu z najsexi hollywoodskych herečiek Charlize Theron (35) sa už určite pokúšal nejeden nápadník na úrovni, aj tak sa však v prítomnosti princa Harryho (26) chichotala ako zamilovaná tínedžerka. Presvedčte sa sami!

Podmanil si ďalšiu blond bábiku? Charlize brata princa Williama pri stretnutí na zápase póla naozaj upútala – a niet divu. Jej hustá hriva blond vlasov, svetlé oči a dokonalá postava by očarili každého muža, členov kráľovskej rodiny nevynímajúc. „Zdalo sa, že spolu vychádzajú skvele,“ potvrdil jeden z prizerajúcich sa divákov. Ktovie, o čom spolu tak veselo klebetili – žeby o charite, ktorej sa obaja venujú?

Princ Harry sa zabáva
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Princ Harry pritom ešte počas nedávnej svadby svojho brata údajne flirtoval so sympatickou sestrou nevesty Pippou, ktorej mal pri príchode zložiť kompliment. „Dnes vyzeráš naozaj prekrásne – vážne,“ a chémia medzi nimi počas tejto udalosti sa dala takmer vidieť. A to napriek tomu, že na nej bola prítomná aj Chelsy Davy, princova niekoľkoročná známosť, ku ktorej sa nedávno opäť vrátil.

Princ Harry s Chelsy
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Bude ďalšia svadba? Niektorí z účastníkov svadby údajne počuli princa svojej láske zašepkať: „Teraz si na rade ty.“ Či sa tak naozaj stane je však otázne. Blondínka totiž predstavou začlenenia sa do kráľovskej rodiny nie je vôbec nadšená. „Celé to haló okolo toho nie je pre mňa,“ vyjadrila sa vraj. Potom by však naozaj nebolo nič zvláštne na tom, keby si Harry začal hľadať perspektívnejšiu nevestu!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu