Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nešťastná Rolins: Táto blondínka jej rozbila vzťah!

Matěj Homola bol mužom dvoch žien. Milenka Jana Matulajová (naľavo) a partnerka Dara Rolins (napravo). Zobraziť galériu (7)
Matěj Homola bol mužom dvoch žien. Milenka Jana Matulajová (naľavo) a partnerka Dara Rolins (napravo).

PRAHA – Našiel si bokovku! Speváčka Dara Rolins (38) prežíva ďalšie ťažké chvíle. Jej partner a zároveň otec spoločnej dcérky Laury, Matěj Homola (37), ju niekoľko mesiacov podvádzal. Hudobník zahýbal pop dive s touto blondínkou.

Opäť plavovláska! Žena, s ktorou podvádzal Matěj Homola svoju partnerku Daru Rolins, je marketingová špecialistka českého rádia. Volá sa Jana Matulajová. 

Podarilo sa nám zistiť, že blondínka kedysi pracovala pre istý hudobný internetový portál. „Janu a Matěja spojila práca. Stretávali sa na rôznych koncertoch a festivaloch. O jeho kapele Wohnout písala aj nejaké články,“ dozvedáme sa od nášho zdroja.

Vyzerá to tak, že Homola u Matulajovej hľadal to, čo mu Dara nevedela dať. Partneri totiž trávili dovolenky zväčša oddelene. Zatiaľ čo Dara si potrpela na pokoj a luxus, Matěj vyhľadával exotiku a dobrodružstvo. A aj to majú s Janou spoločné „Rada cestujem do všetkých svetových strán, len na to nesmiem byť sama,“ uvádza plavovláska vo svojom profile na internetovej stránke rádia, v ktorom pracuje.

Ako sa zdá, blondínka je rodinne založený typ. „Miesto, ktoré mám rada, je rodinný krb, aj keď sme vlastne nikdy žiadny krb nemali,“ tvrdí Jana. Paradoxné však je, že práve ona stojí za rozpadom Darinej rodiny... Keď sa totiž speváčka o partnerovom romániku dozvedela, ihneď ukončila vzájomný vzťah.

„Cítim sa tak opustená... Nič nebude ako predtým. Moja rodina sa práve rozpadla. Nadobro! Nechápem nič. Napríklad, prečo ma držal za ruku, keď už v tej dobe patril inej. Prečo vykrikoval do médií, ako ma miluje a chce mať so mnou ďalšie dieťa? I pre mňa bolo prekvapením, že mal potrebu dať verejne najavo, čo ku mne cíti. Nežiadala som ho o to teraz a ani nikdy predtým. Je to pre mňa najväčšie životné sklamanie. Neboli sme ideálna rodina, ale v poslednej dobe to bol práve Matěj, ktorému tak veľmi záležalo na tom, aby sme pre Lauru urobili to najlepšie. Takto som si to ale naozaj nepredstavovala,“ vyjadrila sa pre český server super.cz speváčka.

Usvedčujúce snímky, ktoré zachytávajú Homolu s jeho milenkou, sa podarilo urobiť českému týždenníku SuperSpy. Ten zverejní hrátky spomínanej dvojice už vo štvrtok. Matěj Homola je na fotografiách zachytený, ako v noci po koncerte odišiel za svojou bokovkou. Spolu nasadli do dodávky a namierili si to na odľahlé pole netušiac, že sú im českí fotografi v pätách. Keď dorazili na miesto, zmizli približne na pol hodinu do zadnej časti auta.

Viac o rozchode Dary Rolins a Matěja Homolu:

Dara Rolins v šoku: Jej partner pristihnutý s milenkou... SEX v dodávke?!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu