Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Za toto sa Skrúcanému jeho mama nepoďakuje: Nestihol, čo sľúbil!

Štefan Skrúcaný
Štefan Skrúcaný (Zdroj: Ján Zemiar)

RAJECKÉ TEPLICE - Herec a moderátor Štefan Skrúcaný je stále v kurze a už celé roky je žiadaným moderátorom. Otvorenie letnej sezóny v kúpeľoch Rajecké Teplice si bez neho ani nedokážu predstaviť.

Niet nad relax a oddych v príjemnom prostredí. Kombinácia liečivej termálnej vody a krásneho romantického prostredia je doslova liekom pre telo i dušu. Kúpele neďaleko Žiliny sú známe tým, že človeku pomáhajú liečiť pohybové, dýchacie či nervové zdravotné problémy, ale tiež choroby z povolania. Po úraze sa tam pravidelne liečil Bekim Aziri a často kúpele navštevujú nielen úspešní športovci, ale aj mnohé známe tváre. Jedným z nich je aj herec a moderátor Štefan Skrúcaný, ktorý je v známych kúpeľoch ako doma, väčšinou však iba pracovne.

Galéria: Otvorenie letnej sezóny v Spa Aphrodite Rajecké Teplice

Je ale možné, že s blížiacou sa dovolenkovou sezónou sa to zmení! „Rozmýšľali sme nad tým, že by sme išli. Konečne máme parťáka, ktorý by s nami išiel s rodinou, takže sme si neoficiálne povedali s Mirom Konôpkom, že by sme sem mohli vybehnúť na pár dní. Ja sa v Rajeckých Tepliciach cítim veľmi dobre, lebo jednak je tam krásne a mám tam kopu kamarátov a aj keď tam väčšinou chodím pracovne, sú to pre mňa také pracovno-priateľské akcie, kde som v práci, ale zároveň cítim veľmi pozitívnu energiu, ktorá tam funguje,“ odhaľuje svoj vzťah ku kúpeľnému mestu Skrúcaný, ktorý bol aj tento rok moderátorom otvorenia novej letnej kúpeľnej sezóny. A boli tam naozaj výnimoční hostia. Po minulom roku, keď sezónu svojím spevom otvárala Dara Rolins, prišiel tentokrát jej priateľ Pavel Nedvěd, nechýbala Karin Haydu s partnerom Davidom, Tina, Patrícia Vittek, ale aj mnohí športovci - bratranci Škantárovci, Pavol Hochschorner, futbalový tréner Martin Ševela či bronzový olympionik a majster sveta v zápasení Jozef Lohyňa.

Každopádne zo všetkých známych tvárí má najväčšie resty voči kúpeľom paradoxne asi Skrúcaný. V rozhovore prezradil prečo a čo sa mu za dlhé roky dosiaľ nepodarilo! Dokonca ešte nestihol splniť sľub ani svojej mame... musela sa teda zariadiť sama.

Za toto sa Skrúcanému jeho mama nepoďakuje: Nestihol, čo sľúbil! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Štefan SkrúcanýRajecké Teplice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu