Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

FOTO z koberca Let's Dance: Známa Slovenka ako ŠĽAHAČKA a mladý Landl ukázal frajerku!

Takto to vyzeralo na fialovom koberci tentokrát! Zobraziť galériu (2)
Takto to vyzeralo na fialovom koberci tentokrát! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Ani tentokrát si 7. kolo Let's Dance nenechalo ujsť mnoho známych tvárí. Prominenti prišli znova podporiť svojich favoritov. Takto to vyzeralo na fialovom koberci tanečnej šou!

Nedeľný večer opäť patril tanečnej atmosfére. Celé Slovensko nedočkavo čakalo na 7. kolo Let's Dance. Pomaly, ale isto, sa už blížime do finále, a preto je to aj napínavejšie. Podporu svojim favoritom prišli ukázať aj známe tváre zo sveta šoubiznisu. Na fialovom koberci nechýbali napríklad fitnesska Lucia Mokráňová s partnerom Martinom, šéfkuchár Martin Novák s manželkou či herečka Gabika Marcinková.

Galéria: Fialový koberec zo 7. kola Let's Dance

Do spoločnosti zavítali aj influeceri Filip Jovanovič alias Jovinečko s partnerkou Biankou Rumanovou, ktorí sú známi svojimi vtipnými videami na sociálnej sieti Instagram. Bianka zvolila na prenos naozaj zaujímavý outfit. Svojimi šatami nápadne pripomínala šľahačku.

Influencer Jovinečko s partnerkou Biankou Rumanovou na 7. kole Let's Dance
Zobraziť galériu (2)
Influencer Jovinečko s partnerkou Biankou Rumanovou na 7. kole Let's Dance  (Zdroj: TV Markíza)

Matej Landl mladší tiež patrí medzi známe tváre. Aj keď jeho otec z neho herca nechcel, 20-ročný mladík sa aj tak rozhodol tomuto odvetviu venovať. Jednozačne ide v otcových šľapajach, no a Matej hviezdil už vo viacerých projektoch. Tentokrát prijal pozvanie aj na 7. kolo Let's Dance, kde ako doprovod vzal svoju frajerku, ktorú ukázal prvýkrát. To, ako vyzerá si môžete pozrieť v našej galérii vyššie, spolu aj s ostatnými fotkami.

Viac o téme: Let's DanceTanecBianka RumanováMatej Landl mladšíFialový koberec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu