Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Slovenská speváčka prechádza veľkou ZMENOU: No toto by nikdy NEPODSTÚPILA!

Lenka Rakarová
Lenka Rakarová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Lenka Rakarová alias LeRa, ktorú všetci poznajú ako drsnú rockerku, radikálne mení svoj imidž. No do tohto by nikdy nešla...

Hovorí sa, že zmena je život a občas je prospešné vyjsť zo svojej komfortnej zóny. A to si uvedomila aj slovenská speváčka Lenka Rakarová, ktorá bola donedávna drsnou rockerkou. No jej pohľad na svet a štýl sa začal postupne meniť s príchodom dcérky Riany.

Galéria: Lera - speváčka

„Muzika, ktorú teraz robím je taká, aby si raz aj moja dcérka na to mohla spievať a tešiť sa. Akože nehovorím, že idem nahradiť Mira Jaroša, ale aby to bolo pekné,“ zhodnotila s humorom Lenka a následne vysvetlila jej celkom radikálny odklon od tvrdej rockovej hudby a miestami ťažkých až depresívnych tém. „Je veľa zloby, veľa frustrácie. Ľudia sú na seba nepríjemní a čím ďalej tým viac sa to hrotí a je jedno, či je to otázka volieb, mieru, či je to otázka rôznych chorôb, ale tu mám pocit , že nedajbože si človek dovolí myslieť niečo a už je terčom nejakých útokov, a to by tak nemalo byť a idem šíriť teraz pozitívno,“ skonštatovala speváčka pre Topky.sk. 

A tak sa rozhodla ísť na trh so skladbou, ktorá je takpovediac iná, ako boli na ňu doteraz jej fanúšikovia zvyknutí. No v súvisloti s jej videoklipom nás zaujalo práve to, ako ona vníma dnešný trend “krásy“ a či je vôbec spokojná sama so sebou a s tým, ako vyzerá. „Rozumiem, tomu že ľudia sa potrebujú dostať do nejakej spokojnosti, ale nemyslím si, že tá spokojnosť tkvie v tom, či máme toľko, alebo toľko vrások, alebo či máme väčšie, alebo menšie pery. Skôr si myslím, že je to taký únik z toho naozajstného pochopenia. My sme naozaj krásni, tak ako nás Pán Boh stvoril,“ vyjadrila sa umelkyňa a následne, keď prišlo na otázku, či by ona sama  išla pod nôž a či už má za sebou nejaký ten estetický zákrok, tak jej odpoveď bola jednoznačná. Viac sa však už dozviete z nášho rozhovoru vyššie. 

Viac o téme: LeraLenka Rakarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu