Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prípravy na koncert Gombitovej: Do Prahy dorazilo 6 kamiónov... Javisko montovali 2 dni!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Už dnes večer sa v pražskej O2 aréne koná veľkolepý koncert slovenskej hudobnej divy Mariky Gombitovej (67). Do metropoly Česka dorazila už v nedeľu večer a hneď za ňou dorazilo aj 6 kamiónov. Javisko montovali takmer 2 dni!

Skrúcaný na jednom pódiu s Gombitovou: Štefan prelomil mlčanie, TAKÁTO je Marika! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Gombitová hlási návrat na pražské pódia po dlhých 6 rokoch. A hneď vo veľkolepom štýle. Ohlásené má na január rovno dva koncerty v O2 aréne. Jeden z nich sa koná už dnes večer o 20:00. A ako informuje Blesk.cz, v aréne prebiehajú veľké prípravy. 

Marika do Prahy dorazila už v nedeľu podvečer a hneď za ňou prišlo z Bratislavy aj 6 kamiónov plných techniky. Každý z nich vážil 15 ton. Bolo v nich osvetlenie, ozvučenie, kamery, kamerová technika aj LED obrazovky, ktoré majú dokopy 182 metrov štvorcových.

Galéria: Marika Gombitová

Na šou prebiehali dlhé prípravy už v Bratislave, program sa skúšal tam a bude aj v Prahe. Pódium sa začalo montovať v pondelok o 4. hodine ráno a večer prebiehala prvá zvuková skúška všetkých účinkujúcich. Dnes sa ešte doladia posledné detaily a o 15. hodine začína generálna skúška. 

Postaviť celé pódium aj so zapojením techniky trvalo deň a pol. „Tešíme sa do O2 arény, ktorá je naozaj veľkolepá. Vďaka skvelému zázemiu sa môžeme ubytovať v tesnej blízkosti - mimochodom, v hoteli plnom hudobných artefaktov,“ pochváľovala si Marika, ktorá na poslednú chvíľu menila hotel. Po dnešnej šou, vystúpi Marika v Prahe ešte aj 30. januára. 

Marika Gombitová
Zobraziť galériu (2)
Marika Gombitová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marika Gombitová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu