Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúce rozhodnutie Kamily Magálovej: KONIEC v SND po 41 rokoch!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Kamila Magálová bola súčasťou Slovenského národného divadla od roku 1982. Odvtedy bola oficiálnou členkou Činohry a z javiska v podstate nezišla. Zahrala si v nespočetnom množstve predstavení. No všetko má svoj koniec a umelkyňa sa rozhodla, že ten jej práve nastal. Zo SND po 41 rokoch odchádza!

Galéria: Kamila Magálová

Kamila Magálová sa prvýkrát na scénu SND postavila ako 20-ročná v roku 1970 a o 12 rokov neskôr sa stala jej oficiálnou členkou. Na svojom konte má desiatky postáv, aj aktuálne stvárňuje úlohy v šiestich predstaveniach. Umelkyňa sa však podľa Nového času rozhodla, že po 41 rokoch je čas spoluprácu s Národným divadlom ukončiť. 

Šokujúce rozhodnutie Kamily Magálovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

„Pani Kamila Magálová sa sama rozhodla odísť do externého pracovného pomeru, teda do dôchodku. Vzájomne sme sa dohodli, že ostáva hrať všetky predstavenia, ktoré má v repertoári,“ vyjadrila sa pre spomínený denník hovorkyňa SND Izabela Pažítková. Magálová tak v divadle zostáva ako hosťujúca herečka. 

Ďalšie úlohy však prijímať už nechce. „Dohrávať budem, lebo ja mám osem titulok v repertoári, ale je to podľa mňa posledná vec v divadle, ktorú som robila. Viete, všetko sa raz skončí...“ vyjadrila sa pred časom v Divadle GUnaGU, v ktorom popri SND ešte účinkuje. 

Šokujúce rozhodnutie Kamily Magálovej:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ctibor Bachratý)

Viac o téme: Kamila MagálováSlovenské národné divadlo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu