Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Utajený ROZVOD futbalistu Vlada Weissa: Krach manželstva po 10 rokoch!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Ďalšie prominentné manželstvo je v troskách. Známy slovenský futbalista Vlado Weiss (34) sa ženil ako 24-ročný. Svoje áno povedal krásnej Martine. Po 10 rokoch však prišiel koniec. Dvojica sa pred 8 mesiacmi rozviedla!

Keď sa v roku 2013 Vladko Weiss rozhodol oženiť s mladou Martinou, stiahol sa zo spoločenských podujatí a venoval sa svojej rodinke. Dvojica si svoje áno povedala vo vianočnom čase v nádhernom prostredí kaštieľa v Oponiciach, na hostine varil Jaro Žídek a o zábavu sa staral Desmod, Elán a Majk Spirit. 

Utajený ROZVOD futbalistu Vlada
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: archív/Instagram V.W.)

Dvojica vychovávala spoločne dcérku Viktóriu (9) a Michala (11). „Takýto nádherný rodinný život, aký prežívam v súčastnosti, som chcel mať už dávnejšie. Niekedy to však život neprinesie hneď. Čakal som na to 23 rokov, aby som našiel svoju naozajstnú životnú partnerku,“ povedal v tom čase Weiss. 

Po takmer 10 rokoch je však všetko inak. Ako informoval denník Nový čas, manželia išli od seba a už prebehol aj rozvod. „Rozvedení sme od mája minulého roka,“ priznal na rovinu Weiss s tým, že dôvodom ukončenia ich vzťahu „boli vzájomné nezhody a odlišné názory a postoje k určitým životným výzvam.“

Utajený ROZVOD futbalistu Vlada
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR)

Viac o téme: Vladko Weiss ml.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu