Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Priznanie markizáckej hviezdy: Jej dcéra NEVIE po SLOVENSKY!

Antónia Lišková Zobraziť galériu (2)
Antónia Lišková (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Herečka Antónia Lišková sa predviedla vo viacerých markizáckych projektoch, no už 20 rokov pôsobí najmä v Taliansku. Tam sa jej narodila aj dcéra. A ako vyšlo najnovšie najavo, známa Slovenka svoju Lilian po slovensky hovoriť nenaučila.

V posledných rokoch sme videli Antóniu Liškovú v markizáckych seriáloch Milenky a Vedma. Pred slovenské kamery sa postavila po mnohých rokoch strávených v Taliansku. „Už tam hrám 20 rokov, bola som mladá, keď som začala pracovať v Taliansku,” poznamenala teraz na jednej českej premiére pre Super.cz. 

Ani po takej dlhej dobe však nepovažuje túto prímorskú krajinu za svoj jediný domov. „Ja si myslím, že nemám domov. Korene mám na Slovensku, ale srdce je v Taliansku. Žijem tam dlho. Je to krajina, ktorú milujem, mám tam dcéru. Ale nevedela by som sa rozhodnúť medzi tými krajinami. Som doma vždy tam, kde práve som,” prezradila. 

Prekvapila však priznaním, že svoju dcéru po slovensky rozprávať nenaučila. „Nevie, lebo nechcela rozprávať. Vždy hovorila, že by nám otec nerozumel, a tak sa voči tomu zaprela. Teraz ako dospelá už trochu rozumie, ale nerozpráva,” priznala Antónia. 

Priznanie markizáckej hviezdy: Jej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.L.)

Viac o téme: Antónia Lišková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu