Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Známa kráska oslávila narodeniny: Darček od jej frajera rozrehotal celé Slovensko… TOTO fakt?

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Väčšinou to býva tak, že keď má jeden zo zaľúbeného páru sviatok, ten druhý si pre neho pripraví nejaké romantické prekvapenie. Kvety, čokolády či výlety sú starou známou klasikou, ktorá nikdy nevyjde z módy, influencer Filip Jovanič alias Jovinecko to však zobral z úplne opačného konca!

Odkedy sa dal Jovinečko dokopy s Biankou Rumanovou, popularita oboch influencerov značne narástla. A určite k tomu dopomohli aj Filipove vtipné videá, do ktorých svoju polovičku pravidelne zapája. V jednom z nich sa objavila aj najnovšie. Avšak, nie osobne. Tmavovláska totiž oslavovala narodeniny a Filip si z nej poriadne vystrelil. 

Známa kráska oslávila narodeniny:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram)

Namiesto typických darov jej nakrútil video, kde ju totálne sparodoval a sledovateľom ukázal, ako jeho partnerka bežne funguje v domácnosti. „Mňa plieska o zem pri každom ďalšom zábere. Som dojatá, originálny darček. A milujem, že ma takto miluješ,” reagovala Bianka. No a spomínané video určite musíte vidieť aj vy. Páčilo by sa vám, keby ste k sviatku dostali od partnera práve takúto formu darčeku? 

 

Viac o téme: Bianka RumanováJovinečko Filip Jovanič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu