Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Gombitová prekvapením večera: ŠOK zo smrti dávnej lásky!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRUSNO - Včera sa v Brusne konal muzikálový večer na pamiatku režiséra Jozefa Bednárika. Hlavný hosť večera však zostával utajený do poslednej chvíle. Cenu si prišla prevziať legendárna speváčka Marika Gombitová. Tú však v rovnaký deň zasiahla aj správa o smrti Vaša Patejdla, s ktorým kedysi krátko tvorila pár.

Tento víkend patril v Brusne Muzikálovému festivalu Jozefa Bednárika. Organizátori si pre všetkých pripravili obrovské prekvapenie. Medzi ľudí totiž zavítala speváčka Marika Gombitová. 

Gombitová prekvapením večera: ŠOK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Tá je známa, že na podobné spoločenské akcie chodí zriedka, preto sa jej moderátor večera Štefan Skrúcaný spýtal, prečo sa rozhodla prísť. „Pretože som dostala isté ocenenie, ktoré si nesmierne vážim a teším sa mu. Veľmi ma dojalo to prijatie,” povedala pohnutým hlasom. 

Marika Gombitová v deň smrti Vaša Patejdla v Brusne (Zdroj: Ján Zemiar)

Gombitová prekvapením večera: ŠOK
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

To, že o jej účasti diváci dopredu nevedeli, potvrdzuje množstvo prekvapených príspevkov na sociálnych sieťach, kde niektorí označili Marikinu prítomnosť doslova za šok. 

Bohužiaľ, pred prevzatím ceny pre prvú muzikálovú princeznú sa musela vyrovnať so smrťou Vaša Patejdla. „Milí priatelia, dnes ma cestou na Muzikálový festival do Brusna zasiahla veľmi smutná správa. Náš Vaško odišiel do hudobného neba. Modlím sa za Teba, veľmi mi budeš chýbať. S láskou Marika,” uviedla na sociálnej sieti Facebook. 

Marika a Vašo pritom neboli len hudobní kolegovia. Kedysi dávno, po strednej škole, spolu tvorili pár. „Óóóó... Tak ide život. Boli sme si svojho času bližší, ale nerobil by som z toho žiadnu aféru. Skrátka to bola taká študentská láska, obdobie, keď ľudia spolu chodili a my sme boli mladí,“ povedal v minulosti hudobník pre autorov knihy o legendárnej speváčke. Chodili spolu niekoľko mesiacov. 

Pocta Vašovi Patejdlovi v Brusne (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Marika GombitováVašo Patejdl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu