Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Darin EX po NEHODE v Albánsku: Zranenie mu prekazilo plány... Nutná OPERÁCIA!

Matěj Homola Zobraziť galériu (3)
Matěj Homola (Zdroj: Instagram MH)

VYŽLOVKA - Pred pár dňami sme vás informovali o nehode Matěja Homolu (50) v Albánsku. Po tom, ako havaroval na motorke, skončil v nemocnici aj s priateľkou Andreou. Spevák mal zlomenú kľúčnu kosť, kvôli ktorej musel ísť pod nôž. Zranenie mu prekazilo plány na leto!

Ex Dary Rolins Matěj Homola je srdcom dobrodruh. Pred pár týždňami sa vydal na motorkársky výlet aj so svojou priateľkou Andreou. Precestovali Toskánsko, Sardíniu i Korziku a potom zamierili do Albánska, kde sa im stala vážna nehoda.

„Nie vždy to vyjde. Zdravím z nemocnice z Albánska. Pes, čo mi vbehol pod kolesá, ukončil predčasne tento výlet,” napísal pred necelým týždňom na Instagrame. Spevák mal zlomenú kľúčnu kosť a jeho priateľka si odniesla pár odrenín aj s boľavou nohou.

Darin EX po NEHODE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MH)

Kvôli Matějovmu zraneniu sa teda naspäť rozhodli ísť lietadlom. Fanúšikom sa ohlásil až po prílete domov. „Som po operácii vo Vojenskej fakultnej nemocnici, ktorej ďakujem za skvelý servis. Zlomená kľúčna kosť nie je žiadna tragédia všeobecne, nieto ešte po páde na motorke, kde to často končí ďaleko horšie. Mám najazdených státisíce kilometrov a toto je prvá zlomenina, takže celková bilancia je skôr dobrá," vyjadril sa.

Na zákrok musel čakať až niekoľko dní. „Celé to v skratke prebehlo po osi: pád na severe Albánska - ambulancia - nemocnica v Skhodere - prepustený v ten deň bez ošetrenia - čakanie niekoľko dní na priamy let - po prílete ihneď na operáciu," opísal detaily.

Darin EX po NEHODE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram M.H.)

Operácia mu prekazila plány na zvyšok leta. Mal naplánovaných mnoho motovýletov. „Občas niekto hovorí, že toto sú skúsenosti, ale to si veľmi nemyslím, ležať a jesť lieky na bolesť je jednoducho nuda. Ale jednu skúsenosť mám, možno praktickú pre ľudí, čo cestujú - vôbec prvýkrát v živote som využil cestovné poistenie," poradil fanúšikom na záver. Matějovi prajeme skoré uzdravenie!

Viac o téme: Matěj Homola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu