Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Kamila Heribanová 4 týždne po tragickej smrti manžela Daniela (†43): OPÄŤ PRACUJE… Zábery z pľacu!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Hoci prvá séria Mamy na prenájom skončila len pred pár týždňami, prípravy tej druhej sú už v plnom prúde. Novej sezóny sa diváci dočkajú už v septembri, otázne však bolo, čo sa udeje s postavou Beáty Vernerovej, ktorú stvárňuje herečka Kamila Heribanová. Tá totiž pred necelým mesiacom prišla o svojho milovaného manžela Daniela Heribana (†43), ktorý podľahol akútnej disekcii aorty...

Už krátko po tragédii bolo zrejmé, že televízia Markíza zdrvenej vdove dopraje toľko času, koľko potrebuje, aby svoju stratu dokázala ako-tak spracovať. „Seriálová postava Kamily Heribanovej v seriáli Mama na prenájom pokračuje v deji ďalej. Vzhľadom k smutnej udalosti, ktorá sa stala, pracovné povinnosti Kamily Heribanovej v maximálnej miere prispôsobíme jej potrebám,” vyjadrila sa ešte v máji Silvia Maťašeje, PR manažérka Mamy na prenájom.

Kamila Heribanová 4 týždne
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram KH)

Od smrti Daniela Heribana ubehli necelé 4 týždne, no a aktuálne vyšlo najavo, že Kamila Heribanová sa opäť pustila do práve. Herec Vladimír Kobielsky, ktorý stvárňuje jej seriálového manžela Eda, pridal na sociálnu sieť Instagram zábery zo zákulisia nakrúcania. A okrem Adama Bárdyho, Martiny Zábranskej či Moniky Horváthovej na nich nechýba ani vdova po Danielovi Heribanovi. 

Na to, ako to aktuálne vyzerá počas natáčania, sa môžete pozrieť vo videu nižšie. 

Kamila Heribanová 4 týždne po tragickej smrti manžela Daniela (†43): OPÄŤ PRACUJE… Zábery z pľacu! (Zdroj: Instagram V.K.)

Viac o téme: Daniel HeribanMama na prenájomKamila Heribanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu