Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zosnulej Jiráskovej (†81) VYKRADLI HROB: Je to hnus a… MORÁLNE DNO!

Jiřine Jiráskovej vykradli hrob Zobraziť galériu (12)
Jiřine Jiráskovej vykradli hrob (Zdroj: TV Nova / Facebook J.S.)

ČESKÁ REPUBLIKA - Uznávanej českej herečke Jiřine Jiráskovej (†81) znesvätili miesto jej posledného odpočinku. Na jej hrobe totiž úradovali vandali a zlodeji. Neuveriteľné, čo si odtiaľ zobrali...

Hrob uznávanej a oceňovanej českej herečky Jiřiny Jiráskovej bol vykradnutý, ako informoval denník Aha.cz. Miesto posledného odpočinku v Maleniciach zdieľa so svojim nebohým mužom, známym režisérom Zdeňkom Podskalským (†70). 

Zosnulej Jiráskovej (†81) VYKRADLI
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Tv Nova)

Ani 10 rokov po smrti herecká legenda nemá pokoj, ako by sa patrilo. „Nedokážem ignorovať tú drzosť a neľudskosť, s akou niekto dokáže prísť na cintorín na miesto posledného odpočinku a ukradnúť tam vysadené kvety,“ rozčúlila sa na sociálnej sieti dcéra univerzálnej dedičky Jana Svítivá.

Zosnulej Jiráskovej (†81) VYKRADLI
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook J.S.)

Tento bezcharakterný skutok krádeže ju natoľko vytočil, že vo svojich vyjadreniach ešte pritvrdila. „Hovorím si, čo človeka vedie k takémuto kroku? Finančná situácia, alebo len senzácia, že mám muškáty z hrobu slávnych? Tak či onak, je to hnus všetkých hnusov, morálne dno,“ poznamenala znechutená dedička, ktorá je z barbarského aktu neznámeho páchateľa pohoršená. 

Z hrobu zmizli práve muškáty, ktorými bola tak trochu Jiřina povestná vďaka nezabudnuteľnej komédii Slunce, seno..., kde si zahrala obľúbenú postavu učiteľky spevu. Tá sa pravidelne starala o svoje vysadené kvety na okne a s prichádzajúcim novým dňom všetkým spievala svoje legendárne Pá, papapapapa papapapapá. 

Napriek nepríjemnému incidentu sa jej najbližší na mieste posledného odpočinku rozhodli opäť vysadiť kvety a pevne veria, že sa podobná situácia už nebude opakovať.

Zosnulej Jiráskovej (†81) VYKRADLI
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Filmové studio Barrandov)

Viac o téme: Jiřina Jirásková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu