Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

SEXI Tkáčová VYTASILA svoju figúru: TOTO telo má doma známy milionár!

Tanečnica a manželka finančníka Patrika Tkáča Iveta Tkáčová Zobraziť galériu (22)
Tanečnica a manželka finančníka Patrika Tkáča Iveta Tkáčová

BRATISLAVA – Iveta Tkáčová (39) je dlhoročnou manželkou známeho milionára Patrika Tkáča (49). Spolu majú dve krásne dcérky. Tanečnica sa však môže aj tak pýšiť skvelou figúrou. Toto telo má doma slovenský podnikateľ!

V jednom bratislavskom auditóriu sa v týchto dňoch konalo vystúpenie s vianočnou tematikou. Veď predsa pred Vianocami nemôžu chýbať ani takéto kultúrne počiny. Šou prišlo podporiť mnoho známych ľudí zo slovenského šoubiznisu.

SEXI Tkáčová VYTASILA svoju
Zobraziť galériu (22)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Medzi nimi napríklad Ján Ďurovčík či Martin Nikodým. Tí nezabudli do spoločnosti zobrať aj svoje ratolesti, pre ktoré bolo toto vystúpenie ako stvorené. Na parkete sa vystriedalo mnoho detí s rôznymi predstaveniami premyslenými do poslednej bodky. Jednoznačne si získali svojím talentom srdcia všetkých prítomných divákov.

Ján Ďurovčík so synom
Zobraziť galériu (22)
Ján Ďurovčík so synom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Martin Nikodým so synom
Zobraziť galériu (22)
Martin Nikodým so synom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Vianočná šou mala predčasne navodiť atmosféru Vianoc, čo sa jej s rôznorodou škálou vystúpení detí a dospelých aj podarilo. Spojenie tanca, herectva a spevu prišla podporiť aj Iveta Tkáčová, manželka milionára Patrika Tkáča. Tá dokonca na pódiu predviedla aj svoje tanečné schopnosti a na parkete zažiarila jedinečným vystúpením.

Toto telo má doma známy milionár! Dvojnásobná mamička zvolila sexi tanečné šaty s poodhalenou ľavou časťou. Presvitajúca látka sa postarala o to, že jej bolo vidno kúsok z jej vyšportovanej postavy. Top figúru má s určitosťou aj pred 40-kou. Niet sa čomu čudovať, keďže svoj život zasvätila tancu a pohybu. Veď pozrite sami!

Ďalšie fotky z predstavenia si môžete pozrieť nižšie v galérii.

Iveta Tkáčová
Zobraziť galériu (22)
Iveta Tkáčová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Martin NikodýmJán ĎurovčíkIveta Tkáčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu