Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Veľký SMÚTOK známych Slovákov: Zasiahla ich SMRŤ tohto muža… Bol súčasťou Tvojej tváre aj Inkognita!

Zomrel Vladimír Ďurčanský, ktorý pracoval na mnohých televíznych projektoch. Zobraziť galériu (6)
Zomrel Vladimír Ďurčanský, ktorý pracoval na mnohých televíznych projektoch. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Slovenský televízny svet prežíva obrovský smútok. Vo štvrtok ráno totiž zomrel človek, ktorý bol neodmysliteľnou súčasťou viacerých veľkých projektov. Zomrel dlhoročný kameraman Vladimír Ďurčanský, ktorý spolupracoval napríklad na markizáckej Tvári alebo jojkárskom Inkognite. Správa o jeho smrti zasiahla mnohých známych Slovákov!

Vo štvrtok verejnosťou obletela správa o smrti človeka, ktorý sa podpísal pod mnohými televíznymi reláciami a šoukami. Zomrel skúsený kameraman Vladimír Ďurčanský. „Vladko sa s nami rozlúčil dnes ráno doma. Akoby povedal on sám: Odišiel do večných lovíšť,“ znel oznam na sociálnej sieti Facebook. Správa okamžite zasiahla celý slovenský šoubiznis. 

Veľký SMÚTOK známych Slovákov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Každý, kto sa s kameramanom stretol na výrobe niektorého z projektov, bol v šoku. „Čožeee? Česť jeho pamiatke,“ neskrýval prekvapenie Marián Greksa. Hudobník Marián Čekovský sa zmohol iba na: „Neee.“ Modelka Lucia Hablovičová si zas na zosnulého filmára zaspomínala: „Vladko bol jeden úžasný človek.“ A pridala sa aj herečka Eva Pavlíková: „Ach, skvelý bol. Nech odpočíva v pokoji.“

Vladimír Ďurčanský bol skúseným televíznym kameramanom, ktorý za roky svojej kariéry spolupracoval na projektoch ako Tvoja tvár znie povedome, Inkognito, Čo ja viem, Nikto nie je dokonalý, Miliónový tanec či Telecvoking. Česť jeho pamiatke!

Veľký SMÚTOK známych Slovákov:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: InkognitoTvoja tvár znie povedome
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu