Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vyzerá ako neviniatko, ale... Slovenská kráska má ŠIALENÚ povahu!

Petra Sliacka Zobraziť galériu (2)
Petra Sliacka (Zdroj: Instagram PS)

BRATISLAVA - Je krásna a má to dokonca potvrdené titulom najkrajšej Európanky roku 2015. A dnes ju jej sledovatelia považujú za úžasnú manželku a matku. Asi nikto by nepovedal, že Petra Sliacka, kedysi Denková, vôbec nie je také neviniatko, ako vyzerá.

Keď Petra Denková bojovala o titul Miss Slovensko 2015, mnohým bola veľmi sympatická. Nakoniec skončila tretia, no na európskej súťaži krásy zvíťazila na plnej čiare. 

Vyzerá ako neviniatko, ale...
Zobraziť galériu (2)

Medzitým sa stihla vydať a je z nej pani Sliacka. A nedávno sa stala dvojnásobnou mamou – k dcérke Tamare pribudol synček Richard. Petra je v očiach svojich sledovateľov naozaj skvelou manželkou a matkou a neustále ju zahŕňajú komplimentmi. 

„Ako to robíte, že ste taká pokojná? Ide z vás taká pohoda,” napísala jej jedna zo sledujúcich aj včera. A zrazu prišlo nečakané priznanie! Petra vôbec v hĺbke duše nie je taká, ako sa zdá navonok. „Ja som zdedila šialenú povahu, dosť nervácku,” prezradila kráska s tým, že teraz sa jej to zrkadlí aj v dcérke. 

Ako však dodala, nepatrí k ľuďom, čo by si povedali: Som, aký som, iný nebudem. Práve naopak, cielene na sebe pracuje. „Dlhé roky na sebe pracujem a snažím sa byť najlepšou verziou samej seba v tomto krátkom živote a ide to,” uviedla. 

To, že aktuálne pôsobí na ľudí veľmi pokojne, je spôsobené tým, že ten vnútorný pokoj naozaj našla. I keď aj ona je len človek a občas to zaškrípe. „Ako som po pôrode hormonálna, strácam ho, a preto sa snažím aj viac venovať sebe, lebo ma zvyknú chytať rôzne stavy, ktoré sa mi nepáčia,” priznala. Nuž, hlavná je tá neustála snaha byť lepšia... 

Viac o téme: Petra Sliacka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu