Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Markizácka farmárka (48) HORE BEZ: Silikónové prsia a... BOŽSKÉ TELO!

Monika Haklová Zobraziť galériu (3)
Monika Haklová (Zdroj: Jan Zemiar)

DUNAJSKÁ LUŽNÁ - Známou sa stala vďaka 2. sérii markizáckej Farmy a hneď získala prívlastok kontroverzná. Nikto však nemohol poprieť, že postavičku má Monika Haklová jedna báseň.

V roku 2012 priniesla televízia Markíza druhú sériu drsnej šou Farma. Predstavila sa v nej aj podnikateľka Monika Haklová, ktorá si viditeľne užívala pozornosť. 

Farma
Zobraziť galériu (3)
Farma  (Zdroj: foto: tv markíza)

Aj po šou sa snažila zostať v povedomí – objavovala sa na spoločenských akciách a dala si záležať, aby si ju všetci všimli. V tomto trende pokračovala potom aj na sociálnych sieťach. 

Má sa čím pochváliť a svoje dokonalé telo veru často príliš nezahaľuje. Hoci má Monika už 48 rokov, pri pohľade na jej postavu tomu asi verí len málokto. Prsia si síce dala upraviť chirurgicky, svoje príťažlivé krivky si ale tvaruje športom. Pred nejakým časom si dokonca robila aj licenciu, aby sa mohla živiť ako trénerka. A pre svoje klientky je tou najlepšou reklamou. Najnovšie dokonca neodolala a pochválila sa svojím telom hore bez. Samozrejme, kvôli pravidlám sociálnych sietí musela zakryť aspoň bradavky. 

Markizácka farmárka (48) HORE
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook MH)

Viac o téme: Monika Haklová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu