Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Známa Češka ide ZNOVA pod čepiec: Zasnúbila sa s TÝMTO miliardárom!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram A.S.)

MYKONOS – S prvým manželom, slávnym futbalistom, jej to nevyšlo. Tentokrát sa znovu na ňu usmialo šťastie a svoje ÁNO povedala známemu miliardárovi. Pozrite, akého fešáka si ulovila!

Bývalá česká Miss a modelka Alena Šeredová povedala už po druhýkrát v živote svoje ÁNO. Tentoraz ide o Alessandra Nasiho (49), známeho miliardára a jedného z dedičov talianskej automobilky Fiat. Po nevydarenom manželstve s futbalistom Gianluigim Buffonom, z ktorého má dvoch synčekov, sa na modelku opäť usmialo šťastie.

Alena žije už dlhé roky v Taliansku a koncom roku 2014 tam stretla aj svojho budúceho manžela, s ktorým už má aj spoločnú dcérku. Alessandro sa so žiadosťou o ruku svojej partnerky veľmi neponáhľal. Ale prišiel ten správny čas aj na tento moment a miliardár po dlhých spoločných rokoch konečne pred svojou partnerkou pokľakol. Urobil tak na dovolenke v Grécku, ktorú si momentálne užívajú aj s Aleninými tromi deťmi.

Alena sa po rozprávkových zásnubách s touto krásnou novinkou pochválila aj na svojom Instagrame, kde pridala fotku s Nasim a napísala k nej „povedala som áno.“

Známa Češka ide ZNOVA
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.S.)

Alena žiari šťastím a vyzerá to tak, že sa čoskoro dočkáme ďalšej prominentnej svadby. Gratulujeme!

Viac o téme: Alena Šeredová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu