Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

O 23 ROKOV MLADŠIA manželka: Honzík z Arabely sa oženil so slovenskou študentkou!

Ondřej Kepka Zobraziť galériu (2)
Ondřej Kepka (Zdroj: ČT, Facebook OK)

PRAHA/NITRA - Honzík z rozprávkového seriálu Arabela má dnes 52 rokov. A herec Ondřej Kepka sa až teraz po prvý raz oženil. Jeho manželkou sa stala o 23 rokov mladšia Slovenka Jana, ktorá bola jeho študentkou...

Ondřej Kepka sa pred pár dňami tajne oženil. Jeho vyvolenou sa stala žena, ktorú prvý raz videl ako prednášajúci v škole. 

Galéria: Ondřej Kepka

Napriek tomu, že ho upútala na prvý pohľad, nezačal so svojou študentkou hneď randiť, k bližšiemu zoznámeniu došlo až neskôr. „Na Vysokej škole ekonomickej učím scenáristiku alebo základy réžie v rámci oboru Multimédia v praxi. A Jana bola mojou riadnou študentkou. Je pravda, že stretnutie s ňou bolo z tých, keď cítite, že sa niečo dôležité stalo. Ale aj keď sme boli obaja dospelí, počkal som si,” prezradil Ondřej pre extra.cz s tým, že cítil zodpovednosť voči škole i samotnej Jane.

Ako dodal, vekový rozdiel absolútne nevníma a na svojich 52 rokov sa ani necíti, hoci má už šedivé vlasy. A jeho manželka je podľa neho veľmi zrelá osobnosť. „Mali sme síce pár úsmeškov, ale väčšina nášho okolia nás spoločne pekne prijala. A myslím si, že spolu pôsobíme ako rovnocenní partneri,” uviedol čerstvý ženáč. 

Ondřej Kepka s partnerkou Janou
Zobraziť galériu (2)
Ondřej Kepka s partnerkou Janou  (Zdroj: Profimedia)

O ruku požiadal budúcu nevestu priamo v mori a svadba sa potom konala na Slovensku, odkiaľ Jana pochádza. Aktuálne sa dvojica evidentne sústredí na spoločného potomka. „Deti spolu plánujeme. Nie je na čo čakať, asi hlavne kvôli môjmu veku. Musím mať na rolu otecka ešte dosť sily,” vyhlásil Ondřej. „Pôvodne som sa mal ženiť už niekedy v dvadsiatich. Na gymnáziu som mal taký vážny vzťah, že sme sa chceli zobrať. Nikdy som neplánoval byť slobodný až do päťdesiatky. Proste to vyplynulo zo života,” dodal na záver. 

Viac o téme: Ondřej Kepka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu