Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Krásna NOVINKA v slovenskom šoubiznise: Známa blondínka je TEHOTNÁ!

Známa Slovenka sa čochvíľa stane maminou. Zobraziť galériu (5)
Známa Slovenka sa čochvíľa stane maminou. (Zdroj: Instagram/bodka.sk)

BRATISLAVA - Tešia sa spolu s ňou! Hoci by sa o vzťahoch v slovenskom šoubiznise dalo rozprávať hodiny, jedno je isté. Existujú v ňom aj pekné a úprimné priateľstvá. Dôkazom je radostná novinka niekdajšej moderátorky a nevlastnej dcéry herca Petra Sklára - Lindy Wagnerovej. Tá sa už čochvíľa stane mamičkou a jej celebritní kamoši z toho majú úprimnú radosť.

Linda Wagnerová je Slovákom dobre známa. Účinkovala napríklad v notoricky známej vianočnej reklame, kde si pospevovala: "Vianoce, šalala, nepípa mobil som zúfalá." Istý čas sa objavovala ako moderátorka v markizáckom Teleráne. Randila so spevákom Pary Laskym  či s frontmanom kapely Lucie Davidom Kollerom. Verejnosť ju tiež vníma ako nevlastnú dcéru herca Petra Sklára. 

Krásna NOVINKA v slovenskom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Sympatická blondínka má aktuálne po svojom boku partnera menom Rastislav, ktorému už čochvíľa dá ten najkrajší dar - dieťatko. 

Linda totiž na sociálnej sieti Instagram najnovšie zverejnila dva krásne zábery, na ktorých hrdo pózuje s tehotenským bruškom. Hoci pri opise detaily tehotenstva blondínka neprezradila, pri pohľade na ňu je zrejmé, že prvý trimester má už určite za sebou.

Linda Wagnerová
Zobraziť galériu (5)
Linda Wagnerová  (Zdroj: Instagram/bodka.sk)
Linda Wagnerová
Zobraziť galériu (5)
Linda Wagnerová  (Zdroj: Instagram/bodka.sk)

Z Wagnerovej radostnej novinky sú jej priatelia, pochopiteľne, nadšení. Srdiečko a nadšené komentáre jej pod príspevkami nechali napríklad Kristína Svarinská, Jakub Petraník, Soňa Štefková, Jaro Bekr, Eva Pavlíková, Lucia Hurajová, Alexandra Orviská, či Veronika Nízlová. „Budeš super mama,” reagoval Juraj Droba. K srdečným gratuláciám sa pripájame aj my!

Viac o téme: Linda Wagnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu