Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Nečakané odhalenie: Herečka Vačková je opäť sama... ROZCHOD po vyše troch rokoch!

Zuzana Vačková tvorila s Petrom pár tri a pol roka. Zobraziť galériu (3)
Zuzana Vačková tvorila s Petrom pár tri a pol roka. (Zdroj: Instagram ZV)

BRATISLAVA - Viac ako tri roky tvorila Zuzana Vačková pár s Petrom z Nitry. Aktuálne ale pre topky.sk prezradila, že ich cesty sa koncom minulého roka rozišli.

Zuzana Vačková sa s Petrom spoznala už dávnejšie, ale potom sa dlho nevideli. Ich cesty sa neskôr opäť spojili a v lete 2018 začali tvoriť pár. 

Nečakané odhalenie: Herečka Vačková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.V.)

Zaľúbenci sa občas spoločne strávenými chvíľami pochválili aj na sociálnych sieťach. Niekoľko posledných mesiacov sa však už Peter na Zuzaninom profile neobjavil. Jeho absencia začala byť nápadná hlavne v deň zaľúbencov. 

Deň pred sv. Valentínom Zuzana vyhlásila, že lásku by vyznala svojmu vnukovi Richardovi, ktorý má dva roky a jeho otcom je Vačkovej syn Jakub. Priamo 14. februára zverejnila herečka fotografiu so svojím kocúrom Huncútom s popisom: „Romantika ako vyšitá.”

Nie každý pár si vyznáva lásku verejne cez sociálne siete, a tak sme sa umelkyne spýtali, či si Valentína so svojím partnerom užila v súkromí. Bohužiaľ, vysvitlo, že tento vzťah je už minulosťou. „Naše cesty sa koncom minulého roka rozišli. Už spolu nie sme,” odpovedala nám Vačková, ktorá je tak po tri a pol roku opäť single. 

Nečakané odhalenie: Herečka Vačková
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ZV)

Zuzana Vačková je rozvedená mama dvoch detí. Na vysokej škole spoznala svoju prvú veľkú lásku - Rasťa Rogela. Dvojica sa vzala a narodil sa im syn Jakub. Zuzana po svadbe vystupovala pod priezviskom Rogelová. No časom sa začali prejavovať extrémistické názory jej manžela, a tak prišlo k rozvodu aj k zmene mena naspäť na Vačkovú. Druhým dieťaťom je dcéra Mária, ktorú má s podnikateľom Milanom Čubom. 

Viac o téme: Zuzana Vačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu