Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Lakatošová posiela na Miss Universe túto kočku: SLOVENKA je NAJVYŠŠIA v histórii svetovej súťaže krásy!

Veronika Ščepánková bude v Izraeli bojovať o titul Miss Universe. Zobraziť galériu (2)
Veronika Ščepánková bude v Izraeli bojovať o titul Miss Universe. (Zdroj: Instagram VŠ)

BRATISLAVA - Súťaž krásy Miss Universe SR sa opäť bude konať v online priestore. Na svetové finále do Izraela medzitým poputuje kráska z minulého roka, ktorá jednoznačne má čím zaujať. Je totiž najvyššia nielen v tomto ročníku, ale v celej histórii Miss Universe.

Už pred pandémiou začala Silvia Lakatošová presúvať svoju súťaž krásy do online sveta. A tento rok to nebolo inak. Finalistky si zvolili ľudia sledujúci sociálne siete. Víťazka bude známa až o nejaký čas neskôr.

Už sa však vie, kto nás bude reprezentovať na finále Miss Universe v Izraeli. Organizátori povolili účasť niektorej krásky z minulého ročníka národnej súťaže. Za Slovensko o celosvetový titul krásy zabojuje 26-ročná Veronika Ščepánková. Tá je profesionálnou modelkou a má aj bakalársky titul z podnikania. 

Lakatošová posiela na Miss
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook Miss Universe SR)

A slovenská reprezentantka zaujala už teraz. Mnohé profily na sociálnych sieťach sledujú konkurentky svojich finalistiek a Mexičania už hodili očkom aj po našej Veronike, ktorá ich hneď zaujala jedným neprehliadnuteľným detailom. 

„Veronika Ščepánková, slovenská miss, je najvyššou kandidátkou tohto ročníka a najvyššou v histórii súťaže s výškou 1,91 m,” informuje profil Miss México News. 

Isté je, že Veronika pozornosti neujde. Už nám zostáva len držať jej palce, aby svoju jedinečnosť pretavila aj do zisku nejakého titulu. 

Viac o téme: Miss Universe SRVeronika Ščepánková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu