Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odhalenie po smrti Mekyho Žbirku (†69): S Puškárovou boli rodina!

Zlatica Puškárová a Miroslav Žbirka Zobraziť galériu (2)
Zlatica Puškárová a Miroslav Žbirka (Zdroj: Tv Markíza, SITA)

BRATISLAVA - Smrť legendárneho Miroslava Žbirku zasiahla mnohých. Medzi nimi aj moderátorku Zlaticu Puškárovú. Tá bola so známym spevákom dokonca rodinne spriaznená.

Sopciálne siete včera večer zaplavili príspevky spomínajúce na zosnulého MIra Žbirku. Mnohí majú spomienky na jeho pesničky, iní dokonca na osobné stretnutie... „Sú ľudia, ktorým prajeme nesmrteľnosť, lebo ich odchod akoby bral spomienky na mladosť, detstvo, prvé lásky... Veľa jeho slov tlmočí naše pocity, veľa jeho piesní je súčasťou našich každodenných životov. Mnohí MILUJEME jeho hudbu, svetonázor, tento úsmev večne mladého chlapca, humor, nenapodobiteľný vtip, ktorý nevyhnutne vyžaduje múdrosť. Minulý čas sa k MEKYMU nehodí,” skonštatovala moderátorka Zlatica Puškárová.

Odhalenie po smrti Mekyho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Tá dokonca odhalila, že je so slovenskou hudobnou legendou rodinne spriaznená. „Moja stará mama sa volala Mária Žbirková a prastará Anna Žbirková. Narodili sa takmer v jednej obci na strednom Slovensku ako otec Mira Žbirku. Boli sme vzdialení príbuzní. Viem, ako sú ľudia aj v týchto malých dedinkách na strednom Slovensku na NESMRTEĽNÚ slovenskú legendu pyšní,” uviedla na sieti Instagram. 

 

Viac o téme: Zlatica PuškárováMiroslav Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu