Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Vincze ide testovať svoje hranice: Vstupujem do celibátu!

Viktor Vincze Zobraziť galériu (2)
Viktor Vincze (Zdroj: Instagram VV)

BRATISLAVA - Moderátor Viktor Vincze sa snaží žiť čo najviac ekologicky. V rámci tohto životného štýlu si najnovšie zvolil výzvu, ktorú nazval celibátom.

Viktor Vincze sa snaží na sociálnych sieťach vzdelávať ľudí v oblasti ekologickejšieho spôsobu života. Vyskúšal si už, aké to je jazdiť v prevažnej miere hromadnou dopravou, začal triediť odpad, testoval nakupovanie v second handoch. 

Galéria: Viktor Vincze

Najnovšie začal s ďalšou podobnou výzvou. „Dnešok je posledným dňom, keď mám na tanieri mäso,” uviedol na sieti Instagram v utorok večer. Zatiaľ ale ide o časovo obmedzenú skúšku. „Vstupujem do dobrovoľného celibátu v trvaní 30 dní, počas ktorých nezjem žiadneho tvora, čiže z definície sa stávam vegetariánom. Žiadne steaky, ani ryby, či krevety,” priblížil podmienky s tým, že živočíšne produkty ako vajcia, maslo či syry si dopraje, ale iba z férových chovov. 

Moderátor chce otestovať, či je v jeho silách žiť bez mäsa a ako sa obmedzenie jeho konzumácie na ňom podpíše mentálne a fyzicky. Motiváciou je mu myšlienka, či naozaj musíme zabíjať veľké množstvá živých tvorov. „Nejdem tu zo seba robiť hrdinu, možno v tejto misii vôbec nebudem úspešný. Ale vyskúšam to,” vyhlásil na záver. 

Vincze ide testovať svoje
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Viktor Vincze
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu