Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Ty kokso! Ibi Maiga ŠOKUJE: Tajná SVADBA... Už má dve KRÁSNE manželky!

Ibrahim Maiga Zobraziť galériu (9)
Ibrahim Maiga (Zdroj: Jan Zemiar)

MALI - Poriadne prekvapenie! O to sa v týchto dňoch postaral najznámejší slovenský černoch - Ibrahim Maiga (58). Ten sa začiatkom roka presunul do rodnej krajiny, kde má krásnu manželku Innu a dve rozkošné ratolesti. Jeho família sa však najnovšie rozrástla. Vážení, Čierna bača má po tajnej svadbe už ďalšiu, v poradí druhú, ženu.

Iný kraj, iný mrav! Kým u nás sa s polygamiou nestretávame, v rodnej krajine Ibiho Maigu je celkom bežná. Spevák a herec, ktorý mal svojho času aj politické ambície, sa v rozhovoroch nikdy netajil tým, že môže mať až štyri ženy...

Hoci Ibi nevylúčil možnosť oženiť sa napríklad aj so Slovenkou, i druhú manželku si napokon našiel v rodnom Mali. Informáciou o svadbe poriadne prekvapil svojich priateľov a fanúšikov. „Keďže Ibi je plný prekvapení, dovoľte mi, aby som vám predstavil moju manželku. Volá sa Salima Maiga,” napísal umelec k fotkám krásnej nevesty. „Takže už chápete, prečo som dlho preč,” dodal. 

Ibiho prvou manželkou je krásna Inna, s ktorou má dcérku Fathimu a syna Oumara. Svojou túžbou po ďalšom potomkovi sa netají. Nechajme sa prekvapiť, ktorá z manželiek mu najbližšie toto prianie naplní. 

Ibi Maiga so svojou prvou manželkou Inou.
Zobraziť galériu (9)
Ibi Maiga so svojou prvou manželkou Inou.

Viac o téme: Ibrahim Maiga
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu