Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

PROMI pár z Česka šokoval MENOM pre syna: Preboha, za TOTO vás bude nenávidieť!

Čeněk Stýblo a Erik Meldík sa preslávili ako Viral Brothers
Čeněk Stýblo a Erik Meldík sa preslávili ako Viral Brothers (Zdroj: Instagram)

PRAHA - Aj takéto reakcie sa objavili pod fotkou malého chlapčeka, ktorého rodičmi sú Čeněk Stýblo (39) a Lenka Kučavíková. Ich mená sú dobre známe najmä priaznivcom humoristickej dvojice Viral Brothers, ktorá svojho času s Debilními kecmi žala veľký úspech. Pozrite, ako vraj svoje dieťa pomenovali.

Písal sa rok 2011, keď česká humoristická dvojica Viral Brothers žala veľké úspechy. Tvoria ju Čeněk Stýblo a Erik Meldík, ktorí si so sériou skečov s názvom Debilní kecy získali mnohých priaznivcov. Na YouTube majú dnes viac ako 2,7 milióna odberateľov. 

VIDEO: Viral Brothers a Debilní Kecy Matek.

Dvojica svojich priaznivcov zabávala nielen Debilními kecmi. Neskôr pridali videá s kanadskými žartíkmi a po prankoch vznikla séria s názvom Kámen, nůžky, papír, pri ktorej Čeněk a Erik plnia rôzne bláznivé úlohy.

Popri kariére si humoristi založili aj rodiny. Erik Meldík (vlastným menom Petr Melicherík) je dvojnásobným otcom. 

A potomka už má aj jeho kolega Čeněk Stýblo (vlastným menom Jiří Michna). Dieťatko mu po dlhých rokoch vzťahu porodila Lenka Kučavíková a obaja sa už na svojich instagramových profiloch pochválili fotkami so synčekom. 

„Vážení priatelia, Bitcoin Salvador Stýblo,” napísal pri svojom príspevku Čeněk, ktorý medzi followermi spustil riadne búrlivé diskusie. Kým istá skupinka bola šokovaná tým, že synovi dali takéto šialené meno, časť fanúšikov je presvedčená, že ide opäť raz len o žart. Nuž, isté ale je, že pri takýchto bláznivých rodičoch sa dieťatko nudiť rozhodne nebude. 

Viac o téme: Viral BrothersČeněk Stýblo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu