Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jojkárska maniačka POBÚRILA Slovenky: Vyšla do ulíc a... Všetci jej pozerali MEDZI NOHY!

Mirka Slobodníková Zobraziť galériu (8)
Mirka Slobodníková (Zdroj: Instagram)

NITRA - Tá sa v dave nestratí! Miroslava Slobodníková, dcéra exriaditeľa finančnej polície NAKA Bernarda Slobodníka, na seba strhla pozornosť pred pár rokmi, keď v úspešnej jojkárskej relácii Nákupne maniačky predviedla svoj dokonalý šatník a módny vkus. Na instagrame má viac ako 42-tisíc followerov, ktorým sa najnovšie zverila so zaujímavým zážitkom.

Televízia Joj plánuje po dlhšej prestávke vrátiť na televízne obrazovky obľúbenú reláciu mnohých žien - Nákupné maniačky. Medzi najvýraznejšie účinkujúce projektu možno smelo zaradiť aj Mirku Slobodníkovú, dcéru bývalého šéfa finančnej jednotky NAKA - Bernarda Slobodníka.

VIDEO: Mirka Slobodníková v relácii Nákupné maniačky. 

Mirka Slobodníková v šou Nákupné maniačky (Zdroj: TV Joj)

Viaceré plastické operácie, potetované telo a chuť provokovať sú výstrednej Mirke celkom blízke. Dokázala to aj v uplyunlých dňoch, keď si to na dožinky v Nitre namierila v outfite, ktorý síce bol pohodlný, avšak mnohých okoloidúcich pobúril. Svetlé legíny totiž zvýraznili oblasť jej intímnych partií a Slobdníková priznala, že cítila, ako jej tam ľudia zízajú. 

„Toľko ženských pohľadov do môjho rozkroku je pre mňa až neúnosná situácia. Naozaj. Neviem, ako inak by si ich obliekli ony. Či si dávajú plienky, vložky, handričky medzi nohy. Ale verejne sa im za vzniknutú pohoršujúcu situáciu hlboko ospravedlňujem. Aj ich chlapom, ktorých až za rukav trhali, aby na mňa prstom mohli ukázať. Fuj! Ja zlá čarodejnica,” okomentovala spomínanú situáciu Slobdníková. Vy máte na takýto outfit aký názor?

Mirka Slobodníková sa so zážitkom s dožinkov podelila na Instagrame.
Zobraziť galériu (8)
Mirka Slobodníková sa so zážitkom s dožinkov podelila na Instagrame.  (Zdroj: Instagram)

 

Viac o téme: Miroslava Slobodníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu