Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najväčšia BOLESŤ českého speváka: Sestru (†1) zabila RAKOVINA, tragická SMRŤ otca v Tatrách!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Bolestivé spomienky! Tomáš Klus (35) je nielen talentovaným spevákom a hudobníkom, ale pre mnohých jedincov sú zaujímavé tiež jeho názory a životné postoje. Mnohé z jeho príspevkov na sociálnych sieťach v sebe nesú nejaké posolstvo. Nedávno zverejnil fotku s milovaným otcom, o ktorého prišiel ešte v detstve. Smrť mu však vzala aj maličkú sestru...

Bývalý športovec, úspešný spevák a hudobník, príležitostný herec - to všetko sedí na Tomáša Klusa, ktorý sa okrem kariéry môže pochváliť aj krásnou rodinkou. So sympatickou manželkou Tamarou majú dokonalú rodinu, ktorú okrem nich tvoria aj dcéry Josefína a Jenovéfa a tiež syn Alfréd.

Tomáš Klus s manželkou Tamarou a dvoma z troch detí.
Zobraziť galériu (5)
Tomáš Klus s manželkou Tamarou a dvoma z troch detí.  (Zdroj: profimedia.sk)

Na prvý pohľad by sa mohlo zdať, že Tomášovi nič nechýba. Opak je však pravdou. Pri príležitosti nedávneho Dňa otcov napríklad spomínal na svojho otca, ktorý odšiel z tohto sveta príliš skoro...

A to v čase, keď mal Tomáš len 10 rokov. „Bol skvelý. Často som od kamarátov počúval, že aj oni by chceli mať takého otca. Bol dieťaťom spolu s nami a vymýšľal rôzne bláznovstvá, ktorými nás zabával,” uviedol Klus v minulosti pre týždenník Instinkt. 

Spevákov otec bol vášnivým vysokohorským turistom. Na túry však bežne chodieval sám. A to sa mu raz stalo osudným. Zomrel po páde z Kôprovského štítu v Tatrách. 

Smrť úradovala v ich rodine aj zhruba dva roky pred touto tragédiou. Tomášova ani nie ročná sestrička totiž prehrala boj s rakovinou. Klus v rozhovoroch priznával, že si jej smrť spočiatku vyčítal. „Myslel som si, že to môže byť aj moja vina. Nedokázal som zabudnúť na jednu situáciu, keď som raz ráno vstával do školy. Ona hrozne plakala a ja som bol naštvaný a pýtal sa, že prečo ja musím mať tú sestru... Tá myšlienka sa mi ako chlapcovi často vracala, že či za jej smrť nemôžem vlastne ja,” priznal spevák, ktorý tak v podstate vyrastal ako jedináčik. Po boku svojej milovanej manželky si ale plní sen o veľkej rodine.  

 

Viac o téme: Tomáš Klus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu