Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Koronavírus útočí už aj v RTVS: Generálny riaditeľ Jaroslav Rezník je pozitívny!

Jaroslav Rezník je pozitívny na koronavírus. Zobraziť galériu (2)
Jaroslav Rezník je pozitívny na koronavírus. (Zdroj: SITA/Braňo Bibel)

BRATISLAVA - Koronavírus na Slovensku v posledných týždňoch zúri v plnej sile. Nákaze sa nevyhla ani verejnoprávna RTVS. Pri pravidelnom testovaní zamestnancov rozhlasu a televízie bol potvrdený koronavírus u samotného generálneho riaditeľa Jaroslava Rezníka (54)!

O nákaze Jaroslava Rezníka informovala samotná televízia. „Generálny riaditeľ RTVS Jaroslav Rezník bol v nedeľu (3. januára) pozitívne testovaný na ochorenie COVID-19 v rámci pravidelného testovania zamestnancov rozhlasu a televízie,“ potvrdila hovorkyňa verejnoprávnej televízie Andrea Pivarčiová. Ďalší zamestnanci, našťastie, pozitívni nie sú. 

„Ochorenie nebolo potvrdené u žiadnych ďalších členov manažmentu RTVS a riadenie všetkých sekcií RTVS je zabezpečené. V rámci pracovísk RTVS sú aj naďalej dodržiavané prísne protiepidemické opatrenia pri zabezpečovaní televízneho a rozhlasového vysielania, aby sa predišlo možnému šíreniu ochorenia medzi zamestnancami,“ dodala Pivarčiová. 

Televízia naďalej priebežne testuje všetkých zamestnancov, ktorí sa podieľaj na výrobe a vysielaní programov. Generálnemu riaditeľovi prajeme skoré uzdravenie!

 

Viac o téme: RTVSJaroslav Rezník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu