Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalá misska zmenila adresu: Okamžite ochorela a ešte aj toto... To je prúser!

Mirka Luberdová, Jasmina Alagič a Dominika Ngo Ducová Zobraziť galériu (3)
Mirka Luberdová, Jasmina Alagič a Dominika Ngo Ducová (Zdroj: Instagram ML)

BRATISLAVA - Sťahovanie je veľká životná udalosť, no niekedy nejde presne podľa predstáv. Svoje o tom vie aj misska Mirka Luberdová, ktorá prvé noci v novom dome trávi chorá v posteli. Navyše jej kvôli aktuálnej situácii nedorazili všetky diely kuchynskej linky včas, a tak zostala v izolácii bez kuchyne.

Niekomu sa kvôli korone doslova zastavil život, iní sa snažia v rámci možností fungovať najlepšie, ako sa dá. Mirku Luberdovú aktuálna situácia nezastavila a pred lockdownom sa stihla presťahovať na novú adresu. 

Galéria: Mirka Luberdová

Nakoniec sa to však neobišlo bez problémov. „Svoje prvé noci v novom bývaní trávim chorá v posteli,” prezradila druhá najkrajšia žena roku 2003. „Osobne si myslím, že koronu nemám, domáci test mi dopadol negatívne, ale samozrejme, že pôjdem sa dať aj celoplošne otestovať, aby som nič nepodcenila a nikoho neohrozila,” dodala bývalá účastníčka súťaže Miss Universe SR. 

Bývalá misska zmenila adresu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ML)

Lenže to nie je jediná komplikácia. Chorá Mirka musí fungovať v dome, ktorý ešte nie je plne funkčný. „Moja kuchyňa je v rozostavanom procese, kvôli korone neviem, kedy prídu ďalšie diely, takže som ostala teraz na izolácii bez kuchyne, čo je celkom prúser,” nedávala si servítku pred ústa. Našťastie ju ale zachránila online objednávka potravín a pizzeria, ktorú má rovno cez ulicu a ochotní pracovníci jej prinesú jedlo až pred dvere. 

Bývalá misska zmenila adresu:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram ML)

Viac o téme: Mirka Luberdová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu