Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Škandalózna markizáčka po afére s drogami: FOTO Snúbenec v rukách polície a ona... TOTO myslíš vážne?!

TOTO naozaj urobila? Zobraziť galériu (5)
TOTO naozaj urobila?

BRATISLAVA - Minulý štvrtok sme na Topkách našich čitateľov informovali o tom, že v sobotu 3. októbra bratislavskí policajti zasahovali pri záťahu na dílerov drog, počas ktorého zadržali a následne aj obvinili tri osoby. Ako sa nám podarilo zistiť, medzi nimi aj markizácku nevestu zo Svadby na prvý pohľad Luciu Hlinkovú.

V problémoch ale nelietala sama. Počas dvoch razií, ktoré prebiehali v rovnakom čase, policajti zadržali a neskôr obvinili nielen Luciu, ale aj jej snúbenca Mareka. To, že sa brunetka chystá vydávať, pritom oznámila len pár dní predtým, než sa spoločne dostali do rúk polície. Koncom septembra bývalá markizácka hviezdička zverejnila prvé fotky s partnerom a v rovnakom čase sa pochválila aj fotkami snubného prsteňa. 

Galéria: Zábery zo zásahu policajného komanda
Lenže svadobné plány poriadne skomplikoval zásah policajného komanda z bratislavskej kriminálky. „Tri zo štyroch zadržaných osôb, jedného muža a dve ženy, už vyšetrovateľ Policajného zboru na základe zabezpečených dôkazov obvinil z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Obvinenému M. D. z Bratislavy, obvinenej L. H. z okresu Prievidza a M. I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov. Podľa doterajšieho vyšetrovania mali omamné látky obvinení zadovažovať a prechovávať v záhradnej chatke v záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v záhradnej chatke na Bojníckej ulici, ale aj v byte v Petržalke a Pezinku. Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja,” uviedla vo svojom stanovisku polícia. 

Lucia a jej snúbenec Marek skončili v rukách polície.
Zobraziť galériu (5)
Lucia a jej snúbenec Marek skončili v rukách polície.  (Zdroj: Instagram)

Na svojej stránke zároveň zverejnili video zo zásahu, v ktorom sa nachádzajú aj zábery na množstvo drog a s nimi spojeného náčinia, vrátane striekačiek. Týchto objektov sa na mieste priehliadok nachádzalo skutočne požehnane. No a ako sme po zadržaní uviedli, náš exkluzívny zdroj prezradil, že bydlisko a iniciálky zadržaných nie sú len čistou náhodou. Lucia aj jej snúbenec Marek, ktorého naše zdroje z polície označili ako  "veľkú rybu v bratislavského drogového biznisu",  majú na krku poriadny problém. Teda až na to, že ona sa momentálne už nachádza doma a zatiaľ si užíva slobodu, čo dokazujú jej príspevky na Instagrame. 

Ten posledný ale hovorí za všetko. Keď Lucia uverejnila informáciu o zásnubách, mnohým sa nechcelo veriť, že to myslí vážne. Lenže ako sa ukázalo, svojich priaznivcov napokon predsa len neťahala za nos. Najnovšie si totiž nechala vytetovať inciálky svojho milovaného. A ide o rovnaké písmená, aké vo svojom stanovisku po zásahu komanda uvádzala polícia. Aktuálne teda jej telo "zdobia" písmená M.D. no a zostáva len dúfať, že toto rozhodutie raz trpko neoľutuje...

Vyzerá to tak, že Lucia si nechala vytetovať iniciálky svojho snúbenca...
Zobraziť galériu (5)
Vyzerá to tak, že Lucia si nechala vytetovať iniciálky svojho snúbenca...  (Zdroj: Instagram L.H.)

Začiatočné písmená jeho mena a priezviska sa zhodujú s tetovaním
Zobraziť galériu (5)
Začiatočné písmená jeho mena a priezviska sa zhodujú s tetovaním  (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: DrogyPolícia Svadba na prvý pohľadLucia Hlinková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu