Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Bláznivý pohľad na Čekovského: Hore bez, v plavkách a... Čvachtá sa v bazéne s kačičkou!

Marián Čekovský Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V karanténe sme sa každý venovali niečomu inému. Niekto pracoval z domu a niekto sa naučil relaxovať... Hudobník Marián Čekovský (43) každé ráno začína tréningom vo svojom bazéne, kde má vytvorený protiprúd. Pohľad naňho je však naozaj bláznivý!

Redaktor Ranných novín Tv Joj Jozef Kačmáry prišiel hudobníka pozrieť k nemu domov. A zastihol ho práve v bazéne, v ktorom si každé ráno dáva tréning. Pohľad naňho bol však skutočne kuriózny. Nielen, že ho kamery nasnímali hore bez, len v plavkách, ale najmä jeho spoločnosť bola naozaj nezvyčajná. 

Galéria: Marián Čekovský

V bazéne totiž plával aj s veľkou gumovou kačičkou, akú si bežne do kúpeľov dávajú deti. Smiechu pri pohľade naňho sa neubránila ani moderátorka Erika Barkolová, ktorá v to ráno uvádzala novinky zo sveta šoubiznisu. V jednu chvíľu však stratila slová a len sa ticho smiala. 

Marián Čekovský sa čvachtá v bazéne s gumenou kačičkou.
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský sa čvachtá v bazéne s gumenou kačičkou.  (Zdroj: TV JOJ)

Ako Čeky prezradil, v pohodlí svojho domova sa aktuálne pripravuje na koncert, ktorý už dnes večer odpáli spolu s dlhoročným kamarátom Martinom Valihorom. Projekt dvojica nazvala príznačne - Valček, teda spojením prvých slabík ich priezvisk. 

„Bude to silný súboj dvoch muzikantov. Spája nás hudba a radosť, že sa hudba dá robiť, snáď prinesieme tú radosť aj druhým. Budem spievať pesničky, budeme tam mať jedného špeciálneho hosťa a budeme hovoriť aj o veciach, čo sa týka života, nielen hudobného,“ prezradil Čekovský. Koncert sa uskutoční dnes na stránke joj.sk o 20:30.

Marián Čekovský a Martin Valihora budú mať spolu koncert s názvom Valček.
Zobraziť galériu (6)
Marián Čekovský a Martin Valihora budú mať spolu koncert s názvom Valček.  (Zdroj: TV JOJ)

Viac o téme: Marián ČekovskýMartin Valihora
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu