Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Dohra po požiari v ubytovaní Superstaristov: Hotel im to neodpustil, vinník musel zacvakať!

Dohra po požiari v ubytovaní Superstaristov! Zobraziť galériu (5)
Dohra po požiari v ubytovaní Superstaristov! (Zdroj: TV MARKÍZA)

KARLOVY VARY - V nedeľu ste na obrazovkách Markízy okrem nádejných mladých spevákov mohli vidieť aj nečakaný incident s požiarom v jednej z izieb. Súťažiaci sa náhle nahrnuli na recepciu hotela, keďže po chodbe sa valil obrovský kúdol dymu. A takto to nakoniec dopadlo!

Kurióznu nehodu spôsobil uterák, ktorý nechal jeden zo súťažiacich pohodený na lampe v kúpeľni. „Chalani položili uterák na lampu, musel tam byť vraj dlhšie, keďže to dopadlo takto. Potom tam išiel recepčný, ten to vyriešil a uhasil. Evakuácia sa ale nekonala, súťažiaci radšej zišli dole svojvoľne,” dozvedeli sme sa v pondelok od nášho zdroja. 

Galéria: Požiar v Superstar
Požiar bol síce miniatúrny, spôsobil však zamorenie celej chodby a štipľavý zápach, ktorý ostatných vyhnal z ich izieb. Incident vraj vznikol u Oskara a Davida Jakubkoviča, pričom na svedomí ho mal mať práve druhý menovaný. Situáciu musel napokon vyriešiť privolaný recepčný, ten sa o zapálený uterák následne postaral. 

David musel zničený uterák zaplatiť.
Zobraziť galériu (5)
David musel zničený uterák zaplatiť.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Malý požiar spôsobil hotelový uterák, ktorý zostal pohodený na lampe.
Zobraziť galériu (5)
Malý požiar spôsobil hotelový uterák, ktorý zostal pohodený na lampe.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Celá kauza sa však neobišla bez patričnej dohry, keďže zadymená kúpeľňa spustila aj požiarny alarm. „Následky si poniesol David, musel zaplatiť hotelový uterák, čo sa mu veľmi nepáčilo,” dozvedeli sme sa z Markízy. Nuž, mladý spevák ešte môže byť rád, že na požiar nezareagovali hasiči, keďže by si po vrecku musel zrejme plesknúť o niečo viac, než len pre pár drobných za zničený uterák. 

Viac o téme: PožiarSuperstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu