Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krutá dohra po ťažkom ochorení: Slovenská kráska skončila v slzách... musela to vzdať!

Slovenská kráska skončila v slzách Zobraziť galériu (4)
Slovenská kráska skončila v slzách (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Jedny z najťažších chvíľ vo svojom živote aktuálne prežíva Kristína Krajčírová. Víťazka Miss Slovensko z roku 2012 prišla o svoju štvornohú lásku, psíka Tysona, ktorého posledné dni trápili vážne zdravotné problémy. Tie sa skomplikovali až natoľko, že kráska musela rozhodnúť o jeho živote...

Už začiatkom februára Kristína informovala, že s jej psíkom nie je všetko v poriadku. Najprv predpokladala, že má len bežnú svalovku, napokon sa však ukázalo, že situácia bude omnoho vážnejšia.

Kristína s priateľom teda okamžite utekali na pohotovosť, kde Tyson dostal injekciu proti zápalu a dúfali, že do rána bude všetko v poriadku. Bohužiaľ sa tak nestalo a jeho stav sa zhoršoval. „Je to dosť bolestivý pohľad, keď sa ten krpec snaží a mece sebou a jedine ho môžete držať, nech si nič horšie neurobí,” napísala zúfalá blondínka s tým, že najprv sa zdalo, že jej chlpáč má problémy s platničkou. 

Galéria: Kristína Krajčírová
Stav Kristíninho psíka Tysona sa v posledných dňoch čoraz viac zhoršoval.
Zobraziť galériu (4)
Stav Kristíninho psíka Tysona sa v posledných dňoch čoraz viac zhoršoval.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Po ďalšej návšteve zverolekára bolo už však zrejmé, že problémy sú ešte komplikovanejšie. „Tysik má zapálenú miechu a 50 % šancu, že bude chodiť. Budeme veriť a dúfať, že lieky zaberú a všetko dopadne dobre. Jediné, čo ma teší, že konečne oddychuje po infúziách,” napísala o niečo neskôr a potom na jej Instagrame pribudli zábery, kde psík nosí detské plienky, keďže vo svojom stave nedokázal kontrolovať svoje potreby.

Hoci sa Kristína snažila zo všetkých síl, svojmu miláčikovi žiaľ pomôcť nedokázala a keďže sa jeho stav nezlepšoval, musela urobiť krok, ktorý ju absolútne zlomil. Rovnako ako každého milujúceho psičkára, ktorý svoju štvornohú lásku pokladá za člena rodiny. 

Kristína sa so svojím miláčikom rozlúčila srdcervúcim príspevkom.
Zobraziť galériu (4)
Kristína sa so svojím miláčikom rozlúčila srdcervúcim príspevkom.  (Zdroj: Instagram K.K.)

Hoci Kristína, jej bízki i fanúšikovia dúfali, že maličký sa z toho najhoršieho dostane, bohužiaľ, nestalo sa tak. Blondínka na svojom Instagrame zverejnila záber s Tysonom s doslova srdcervúcim popisom, ktorý zlomil srdce zrejme každému, kto v sebe nosí čo i len kúsok citu. „Keďže ti lieky na tvoje rýchle nožičky nezabrali a posledné 3 týždne si len smutne ležkal, plazil sa a nechápal, čo sa deje, musela som za teba rozhodnúť. Bolí ma to . Bolo to asi najťažšie rozhodnutie v mojom živote, lebo som musela rozhodnúť za živú bytosť... za teba,” vyjadrila sa zronená blondínka, ktorá musela psíka nechať uspať.

Zároveň všetkých poprosila, aby sa jej nepýtali, či toto riešenie bolo nutné, pretože sa naozaj snažila urobiť pre Tysonove zdravie maximum a nikdy by nedovolila, aby sa trápil. Kristíne vyjadrujeme úprimnú sústrasť, prajeme veľa síl a veríme, že jej psíkovi už je tam hore lepšie. 

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu