Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Super TAJNÁ svadba v slovenskom šoubiznise: Veď ona je už rok vydatá!

Známej Slovenke sa svadbu darilo tajiť takmer rok. Zobraziť galériu (6)
Známej Slovenke sa svadbu darilo tajiť takmer rok. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Známe osobnosti sa delia na dve skupiny - tú, ktorá sa o svoj deň D rada delí so širokou verejnosťou a hrdí sa všetkými detailmi. A potom je tu skupina tých, ktorí informácie o rozprávkovom dni držia v prísnej tajnosti. Prekvapivo sa k tej druhej zaradila aj známa slovenská sexbomba. Že sa vydala, totiž prezradila až takmer rok po!

Miss Globe 2011 Michaela Gašparovičová (27) alias Mia Bella sa do povedomia verejnosti dostala najmä ako Slovenka s najväčšími prsiami. No hoci plavovláska bola snom mnohých mužov, v skutočnosti patrila len jednému jedinému - priateľovi Milanovi. 

Galéria: Pripomeňte si Michaelu Miu Bellu Gašparovičovú

S tým kráska tvorí pár už dlhé roky a v roku 2011 si ho dokonca v Las Vegas aj vzala. S platnosťou sobáša spoza veľkej mláky bol však na Slovensku problém... Milan tak neváhal a na jeseň 2018 na exotickej dovolenke na Maldivách požiadal svoju lásku o ruku. A ako je dnes už známe, do pol roka bola svadba!

Dvojici sa darilo šťastnú novinku tajiť takmer celý jeden rok. Až teraz sa mladá pani totiž na sociálnej sieti Instagram pochválila zábermi zo svojho rozprávkového dňa D. Miu sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám o svadbe prezradí viac, na naše správy však doposiaľ neodpovedala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Mia Bella (@mia.bella.official),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

March 2019 Special Day

Príspevok, ktorý zdieľa Mia Bella (@mia.bella.official),

Viac o téme: Michaela Mia Bella Gašparovičová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu