Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská moderátorka (21) si zháňa hniezdočko v Bratislave... Fíha, to koľko zarába?

Martina Moma Horňáková si hľadá vlastné bývanie. Zobraziť galériu (4)
Martina Moma Horňáková si hľadá vlastné bývanie. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Známa youtuberka a moderátorka Martina Moma Horňáková zatúžila po novom domove v srdci Bratislavy. A veru, pri novom bývaní vôbec netrochári. Pozrite, do akého paláca sa chystá!

Je čas na vlastné bývanie! To si asi povedala moderátorka Martina Horňáková, ktorá je najmä na sociálnych sieťach a youtube, kde sa preslávila so svojim vlogom, známa pod prezývkou Moma. Mladej blondínke sa podarilo na internete uchytiť v dobe, kedy youtuberi zažívali rozmach a pred piatimi rokmi jej popularita stúpla natoľko, že v roku 2015 vyhrala súťaž Bloger roka v kategórii Krása.

Moma patrí k najúspešnejším slovenským youtuberkám.
Zobraziť galériu (4)
Moma patrí k najúspešnejším slovenským youtuberkám.  (Zdroj: Youtube/M.H.)

Galéria: Martina Moma Horňáková
Moma sa blogovaniu venuje už od svojich trinástich rokov, a tesne pred dvadsiatkou sa uchytila aj ako moderátorka známej livestylovej televízie. A zdá sa, že pracovné aktivity vynášajú blondínke pekné zárobky. Moma sa totižto rozhliada na trhu s realitami a pred pár dňami si vyhliadla byt v novostavbe širšom centre Bratislavy. Vyzerá to, že 2-izbový byt rodenú Trenčanku poriadne očaril. „Zdravím, mala by som záujem o obhliadku," reagovala takmer okamžite moderátorka.

Moderátorka Moma si vyhliadla moderný byt v Bratislave.
Zobraziť galériu (4)
Moderátorka Moma si vyhliadla moderný byt v Bratislave.  (Zdroj: M GREY real estate group)

Bývanie v Bratislave však rozhodne nepatrí k lacným a ak ide navyše o novostavbu, je to luxus, ktorý si rozhodne nemôže dovoliť každý. A čo sa týka ceny spomínanej nehnuteľnosti, nejde zrovna o zanedbateľnú čiastku. Podľa dostupných informácií by sa cena nehnuteľnosti mala pohybovať okolo 170-tisíc eur!

Cena nehnuteľnosti sa vyšplhala na 170-tisíc eur.
Zobraziť galériu (4)
Cena nehnuteľnosti sa vyšplhala na 170-tisíc eur.  (Zdroj: M GREY real estate group)

Zdá sa teda, že Mome jej pracovné aktivity slušne vynášajú. Prednedávnom blondínka sama zverejnila video, v ktorom otvorene hovorí o zárobkoch, ku ktorým sa šikovní influenceri môžu dostať propagáciou rôznych produktov či značiek na svojich kanáloch a sociálnych sieťach. Priznala, že ona sama akceptovala obrovské množstvo podobných spoluprác, jedným dychom však dodala, že dnes si medzi nimi starostlivo vyberá. Detaily síce blondínka nezverejnila, no vyzerá to, že moderátorke sa darí.

 

 

Viac o téme: Martina Moma Horňáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu