Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kolosálny trapas na Plese v opere: Tento spevák odignoroval dresscode a dal si dole... To snáď nie!

Český spevák počas Plesu v opere absolútne odignoroval dresscode! Zobraziť galériu (4)
Český spevák počas Plesu v opere absolútne odignoroval dresscode! (Zdroj: Ples v opere)

BRATISLAVA - Dobročinný Ples v opere 2020 je už za nami a opäť sa nezaobišiel bez toho, čo sme od neho všetci očakávali. Či už charitatívneho účelu, veľkolepých rób a výnimočného progamu. Ani tento rok sa však nezaobišiel bez menších trapasov. A o jeden taký sa postarala jedna z najväčších českých hviezd!

Súčasťou programu pre plesových hostí bol okrem Richarda Müllera, Matěja Rupperta či kapely Hex aj aktuálne jeden z najpopulárnejších spevákov českej hudobnej scény. A síce spevák Vojta Dyk, ktorý je našim divákom známy najmä z nedávneho porotcovania v šou Hlas Česko-Slovenska. Muzikant síce na krku doteraz nemá žiadne výrazné škandály, no to, čo dokázal na Plese v opere, bolo minimálne absolútne neúctivé. 

Vojtech Dyk Ples v opere
Nie je žiadnou novinkou, že Ples v opere je udalosťou, počas ktorej sa stanovený dresscode rieši naozaj do najmenšieho detailu. Dámy by napríklad mali prísť vo veľkej večernej toalete a vyvarovať sa otvorených špičiek na topánkach, hlbokých výstrihov, krátkych šiat, nohavicových kostýmov či overalov. Z doterajších záberov z predchádzajúcich plesov je zrejmé, že individuálne stanovené pravidlá nedodržiavajú iba hostia, striktne sa ich držia napríklad aj organizátori, čašníci či hostesky.

Vojta Dyk si s oblečením vhodným plesu ťažkú hlavu nerobil. Zaspieval si bez topánok.
Zobraziť galériu (4)
Vojta Dyk si s oblečením vhodným plesu ťažkú hlavu nerobil. Zaspieval si bez topánok.  (Zdroj: Instagram Z.D.)

Namiesto topánok si hostia užili pohľad na farebné ponožky.
Zobraziť galériu (4)
Namiesto topánok si hostia užili pohľad na farebné ponožky.  (Zdroj: Instagram Z.D.)
 

Človek by si povedal, že to isté platí aj pre hudobných hostí. Z posledných fotografií sa však zdá, že opak je pravdou alebo pravidlá úplne  ignorujú. Vojta totiž začal spievať v obyčajnom čiernom tričku, absolútnym klincom sa však stal moment, keď bol na javisku vyzutý a piesne interpretoval iba v absolútne nevhodných žlto-červených ponožkách. Či už pre neho stanovený dresscode platil alebo nie, treba uznať, že takýto módny doplnok sa na jednu z najprestížnejších udalostí roka naozaj nehodí...

Viac o téme: Vojtěch DykPles v opere 2020
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu