Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Druhý deň BMD: Bakošová bez nohavíc, Boris Kollár s bývalkou a... túto ženu na móle nikto nečakal!

Druhý deň BMD v znamení veľkolepej oslavy. Zobraziť galériu (20)
Druhý deň BMD v znamení veľkolepej oslavy. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - Štrnásty ročník Bratislavských módnych dní pokračuje a jeho druhý deň bol naozaj špeciálny. Okrúhle výročie svojej tvorby totiž oslávila popredná slovenská návrhárka Jana Pištejová, ktorá odieva nielen celebritné ženy už 25 rokov. Veľkolepú šou si nenechalo ujsť mnoho zaujímavých hostí.

Jednu z hlavných módnych udalostí roka si nenechala ujsť prvá vicemiss Slovensko z roku 2015 Barbora Bakošová. Modelka už síce vytiahla do zbrane poriadne vysoké čižmy, no zdá sa, že na nohavice či sukňu zabudla. Na večer zvolila len sako, ktoré jej nohy zakrývalo len minimálne. Brunetka tak počas večera pútala pozornosť mnohých mužov.

Barbora Bakošová ukázala dlhé nohy.
Zobraziť galériu (20)
Barbora Bakošová ukázala dlhé nohy.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Výnimočnú oslavu si nenechal ujsť ani politik Boris Kollár. Spoločnosť mu robili najstaršia dcéra Alexandra a matka jeho syna Artura, Barbora Richterová. Tá slovenskému multioteckovi robila spoločnosť aj počas jarnej časti podujatia, a tak ako vtedy, aj teraz jej to nesmierne pristalo. Barbora zostala naďalej verná prirodzenej, tmavšej farbe vlasov a treba uznať, že toto rozhodnutie bolo rozhodne dobré.

Boris Kollár v spoločnosti Barbory Richterovej a dcéry Alexandry.
Zobraziť galériu (20)
Boris Kollár v spoločnosti Barbory Richterovej a dcéry Alexandry.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

O jedno z najväčších predstavení večera sa postarala samotná Jana Pištejová. Návrhárka nielenže predstavila svoju najnovšiu kolekciu, ktorú vytvorila špeciálne pri príležitosti 25. výročia svojej tvorby. Ako sme už u návrhárky zvyknutí, na móle sa objavili najvychytenejšie modelky a tváre šoubiznisu, no v závere prehliadky prišla aj kráska, ktorú rozhodne nikto nečakal.

Návrhárku Janu Pištejovú prišli už tradične podporiť známe modelky a dobré priateľky.
Zobraziť galériu (20)
Návrhárku Janu Pištejovú prišli už tradične podporiť známe modelky a dobré priateľky.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Svadobný model predviedla jedna z posledných Pištejovej neviest, Jasmina Vrbovská Alagič. Moderátorka pritom len pred dvomi mesiacmi priviedla na svet synčeka Sanela. Po tehotenských kilách či popôrodnom brušku však nebolo ani stopy. Jasmina pred objektívmi fotoaparátov doslova žiarila a bolo vidieť, že si prehliadku pre jednu z jej blízkych priateliek naozaj užíva.

Jasmina Vrbovská Alagič na móle.
Zobraziť galériu (20)
Jasmina Vrbovská Alagič na móle.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Kto všetko si ešte prišiel do bratislavského hotela vychutnať tento výnimočný večer, si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Viac o téme: Boris KollárBarbora BakošováJasmina Vrbovská Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu