Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zúfalá situácia na markizáckom žúre: Herečka Fialová doslova trpela!

Zuzana Fialová zažívala na žúre muky. Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová zažívala na žúre muky. (Zdroj: Ján Zemiar,)

BRATISLAVA - V utorok sa v Bratislave konal bujarý celebritný žúr, ktorý si nenechala ujsť ani jedna z najznámejších slovenských herečiek Zuzana Fialová. No i keď sa v spoločnosti kolegov a priateľov naoko dobre bavila, v skutočnosti zápasila s ukrutnou bolesťou.

Televízia Markíza už tradične predstavila bohatú ponuku programov, ktoré odštartujú spolu so začiatkom nového školského roka. Na mediaparty, ktorá sa konala pod holým nebom na brehu Dunaja, dorazili aj známe markizácke tváre. Nechýbala medzi nimi ani Zuzana Fialová, ktorá však napriek dobrej hudbe a príjemnému prostrediu zažívala aj dosť nepríjemné chvíle.

Zuzana Fialová prišla na párty v členkových čižmách..
Zobraziť galériu (4)
Zuzana Fialová prišla na párty v členkových čižmách..  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Brunetka si totiž najskôr zmýlila miesto konania. Keď však zistila, že je od správneho podniku len kúsok, rozhodla sa nechať svojho tátoša odparkovaného a na žúr už pokračovala "po svojich". Ako to už pri ženách býva, na zdanlivo krátkej trase Zuzka doplatila na svoju lásku k móde. Vypomstili sa jej novučičké kovbojské čižmy, ktoré jej dali poriadne zabrať. „Ja som išla kilometer bez ponožiek. Takže ja už nielenže nemám ponožky, ja nemám ani kožu v tých topánkach!” posťažovala sa bez okolkov markizáckemu webu. 

Napriek bolesti Zuzana Fialová situáciu ustála.
Zobraziť galériu (4)
Napriek bolesti Zuzana Fialová situáciu ustála.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Zuzana je však herečka a počas večera veru na sebe nedala nič poznať. Ktovie, na čo asi myslela, keď si neskôr uvedomila, že po zábave ju čaká prechádzka naspäť k autu.

Viac o téme: Zuzana Fialová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu