Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská herečka sa stane opäť mamou: Pochválila sa fotkou rastúceho bruška!

Andrea Růžičková Kerestešová Zobraziť galériu (7)
Andrea Růžičková Kerestešová (Zdroj: Instagram A.K.R.)

PRAHA - Babyboom v česko-slovenskom šoubiznise ani zďaleka nie je na ústupe. Ba práve naopak. K šťastným tehuľkám sa nedávno pripojila slovenská herečka dlhodobo žijúca v Česku, Andrea Růžičková Kerestešová (35). Fotkou s tehotenským bruškom sa pochválila na sociálnej sieti.

Hoci sa narodila na Slovensku v okrese Vranov nad Topľou a študovala v Trnave, už niekoľko rokov žije Andrea Růžičková Kerestešová  v Prahe s manželom a synčekom. V auguste 2016 povedala svoje áno hudobníkovi Mikolášovi Růžičkovi, ktorému rok po svadbe priviedla na svet prvého potomka Tobiáša.

Andrea Růžičková Kerestešová sa v auguste 2016 vydala za Mikoláša, s ktorým má syna Tobiáša. Už čoskoro budú štyria.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Růžičková Kerestešová sa v auguste 2016 vydala za Mikoláša, s ktorým má syna Tobiáša. Už čoskoro budú štyria.  (Zdroj: Instagram A.K.)

K rozkošnému chlapčekovi pribudne čoskoro súrodenec. Herečka, ktorá si zahrala v komédii Ako sa zbaviť nevesty a pravidelne sa objavuje v seriáli Ordinace v růžové zahradě, oznámila svoje druhé tehotenstvo cez Instagram. Tvorcovia projektu z lekárskeho prostredia tak zrejme budú musieť nejako tehotenstvo zakomponovať do deja, alebo nechať jej postavu odísť.

„Hľa, malý Človiečik, čo vo mne prebýva. Z lásky rastie a možno už o niečom sníva. A my len, prosíme Ťa, Pane, priveď k nám dieťa zdravé. Amen,” napísala Andrea k čiernobielemu záberu, na ktorom si drží rastúce tehotenské bruško.

Andrea Růžičková  Kerestešová bude čoskoro dvojnásobnou mamou.
Zobraziť galériu (7)
Andrea Růžičková Kerestešová bude čoskoro dvojnásobnou mamou.  (Zdroj: Instagram A.K.)

Viac o téme: Andrea Růžičková Kerestešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu