Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Herečka Haasová v spoločnosti známeho moderátora: Pre TOTO zburcovali celý panelák!

Monika Haasová a Ludwig Bagin spolu riešia Divné veci. Zobraziť galériu (6)
Monika Haasová a Ludwig Bagin spolu riešia Divné veci. (Zdroj: Vlado Anjel)

STARÁ TURÁ - O súkromí Moniky Haasovej (42) sa priveľa nerozpráva. Nezabudnuteľná predstaviteľka Bambuľky na sociálnych sieťach osobné veci či fotografie príliš nezdieľa a s partnerom a deťmi si tak žijú pokojný život. No, až tak pokojný nie. Herečka a umelkyňa totiž čas trávi čas aj s iným mužom. A robia spolu dosť divné veci.

Tým je známy televízny poštár, Ludwig Bagin (41). Na prvý pohľad je vidieť, že dvojica si spolu dobre rozumie. O žiaden romantický vzťah však nejde. Herečku a moderátora spájajú pracovné povinnosti. Monika totiž už niekoľko rokov organizuje multižánrový letný festival v Starej Turej. Ludwig v ňom má úlohu moderátora a zároveň aj maskota. Festival s názvom Divné veci spája hudbu, divadlo, výtvarné umenie, ale aj netradičné formy umenia.

Herečka Haasová v spoločnosti známeho moderátora: Dejú sa divné veci!

A aj prístup usporiadateľov je vskutku zaujímavý. Ludwig a Monika sa neštítia ani toho, aby kvôli vystúpeniu postavili na nohy celý barák a bez ostychu vyzváňajú jeho obyvateľom. A to všetko kvôli jednému z vystúpení. "My im pred tým, samozrejme, zvoníme a oni buď prídu dole alebo sa pozerajú z okien a z balkónov, pofajčievajú, popíjajú vínečko, pivečko a pozerajú sa na predstavenie a bavia sa," zaspomínal si na atmosféru Ludwig.

Herečka Haasová v spoločnosti
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Ak chcete vedieť, na čo sa najviac tešia tento rok, pozrite si náš bizarný videorozhovor.

Viac o téme: Monika HaasováLudwig Bagin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu