Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jozef Heriban po rozvode opäť žiari šťastím: Na horách s novou rodinou!

Jozef Heriban vyzerá veľmi spokojne. Zobraziť galériu (7)
Jozef Heriban vyzerá veľmi spokojne. (Zdroj: Facebook J.H.)

MALINÔ BRDO - Známy slovenský spisovateľ Jozef Heriban (65) a moderátorka Alena Heribanová (63) si po takmer štyridsiatich rokoch manželstva s povedali zbohom. Stalo sa tak pred viac než rokom. Spisovateľ však nezaháľal a dlho sám nezostal. Teraz sa pochválil novou rodinkou!

Jozef Heriban sa pravdepodobne riadi heslom, že nikdy nie je neskoro. Po rozvode sa rozhodol, že nezostane sám a po jeho boku sa po krátkom čase začala objavovať nová žena. Je ňou slovenská herečka Vanda Tureková (46), ktorá má za sebou taktiež krátke manželstvo s hercom Dušanom Cinkotom. Dvojica svoj vzťah najskôr nepriznávala, no po čase obaja obrátili a prestali sa skrývať. Teraz sa dokonca pochválili spoločnými fotografiami. A ukázali aj zvyšok rodinky!

Jozef Heriban po rozvode
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Facebook J.H.)

Minulý týždeň si spisovateľ a herečka užívali zimu v slovenských horách. Na Malinô Brdo so sebou zobrali aj Vandiných synov Samka a Matúša. A výber destinácie zrejme nebol náhodný. Heriban sa totiž priznal, že práve na tomto mieste mu raz išlo doslova o život. „Na mieste činu... V roku 1972 som vyletel na Malinom Brde zo zjazdovky a ležal som niekoľko minút v bezvedomí zabudnutý v kosodrevine... Našiel ma tam Jozef Slovák, za čo by som sa mu teraz chcel poďakovať."

Vyzerá to však, že v spisovateľovi spomienka na hrozivú nehodu nevyvolala strach. Práve naopak, v jeho tvári badať spokojnosť, pod ktorú sa pravdepodobne podpísal aj vydarený vzťah so sympatickou herečkou.

Viac o téme: Alena HeribanováJozef HeribanVanda Tureková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu