Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Prekliaty statok Indiána z Farmár hľadá ženu: On sa tam obesil a teraz... Ďalšia dráma!

Jana Pokorného si diváci televízie Joj môžu pamätať zo šou Farmár hľadá ženu. Zobraziť galériu (4)
Jana Pokorného si diváci televízie Joj môžu pamätať zo šou Farmár hľadá ženu.

PRAHA - Jan Pokorný (†53) alias Indián bol jednou z najväčších hviezd obľúbenej jojkárskej šou Farmár hľadá ženu. Pred rokom sa na verejnosť dostala šokujúca správa o tom, že sa rozhodol svoj život dobrovoľne ukončiť. Urobil tak na svojom statku, kde ho našli obeseného. A po trinástich mesiacoch sa na farme udiala ďalšia dráma...

Akoby bol jeho statok prekliaty! Už pred šiestimi rokmi totiž z ohnivého pekla za päť minút dvanásť vyviazla Indiánova dcéra s priateľom. Sám Pokorný sa vtedy nadýchal nebezpečných splodín a skončil v nemocnici. Požiar bol vtedy taký veľký, že sa prepadla strecha a všetko vyhorelo do tla. 

Vtedy známy farmár tvrdil, že za nešťastie môže podpaľač, ktorý chcel jeho rodine uškodiť. Dnes už statok vlastnia noví majitelia. Pred rokom sa totiž bývalá jojkárska tvár rozhodla svoj život dobrovoľne ukončiť. Obeseného ho našli koncom januára 2018 práve na jeho farme. A po trinástich mesiacoch sa na ranči udiala dráma opäť.

Ako informujú české médiá, statok zachvátili plamene a požiar opäť všetko zničil. Plamene boli vraj také vysoké, že hasiči nemali žiadnu šancu. Novým majiteľom tak vznikla škoda 1,2 milióna českých korún. Našťastie, kone, ktoré tam chovali, sa im podarilo odviesť do bezpečia.

„Chceli by sme zabrániť špekuláciám o cudzom zavinení alebo podpaľačstve. Celá nešťastná udalosť bola zapríčinená našou vinou. Škoda je iba na majetku. Za akúkoľvek pomoc budeme veľmi vďační,“ napísali majitelia na rovinu na Facebooku s tým, že sa požiar vznietil od pece. 

Viac o téme: Farmár hľadá ženuJan Pokorný
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu