Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Krásna jojkárka je tehotná: Darilo sa jej to skrývať celých osem mesiacov!

Petra Bubeníková Zobraziť galériu (7)
Petra Bubeníková (Zdroj: Instagram P.B.)

BRATISLAVA - Babyboom v slovenskom šoubiznise pokračuje a medzi prominentné mamičky sa čoskoro zaradí aj krásna herečka Petra Bubeníková (28). Brunetka sa ľuďom zapísala do pamäti ako recepčná Petra v jojkárskom seriáli Panelák. Okrem toho sa venuje spievaniu s deťmi a teraz sa pripravuje na tú najkrajšiu rolu v živote.

K celebritným mamičkám sa čoskoro pripojí ďalšia kráska. Tmavovlasá herečka Petra Bubeníková, ktorú ľudia poznajú najmä z jojkárskeho denného seriálu Panelák ako recepčnú Petru, sa na svojom instagramovom profile pochválila radostnou novinkou.

So synovcom Markom má Petra Bubeníková veľmi blízky vzťah.
Zobraziť galériu (7)
So synovcom Markom má Petra Bubeníková veľmi blízky vzťah.  (Zdroj: Instagram P.B.)

Usmievavá herečka má k deťom blízko, o čom svedčí aj jej vrúcny vzťah so synovcom Markom. Sestrin syn jej robí radosť už od roku 2011. Peťa dokonca spieva s deťmi, a tak bolo len otázkou času, kedy sa jej pošťastí a aj ona získa ten najkrajší titul mama.

Tehotenstvo sa jej podarilo dlhé mesiace skrývať. Teraz však vyšla s pravdou von a na Instagrame zverejnila záber s guľatým bruškom. „S láskou a pokorou to spolu ťaháme už ôsmy mesiac," napísala Peťa k fotke, pričom vďaka hashtagom prezradila aj to, že čaká dievčatko. Budúcej mamičke srdečne gratulujeme.

Petra Bubeníková čaká dievčatko.
Zobraziť galériu (7)
Petra Bubeníková čaká dievčatko.  (Zdroj: Adam Husek)

Viac o téme: Petra Bubeníková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu